Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

DRUŠTVO 'BRKATA SJENICA'

Nakon desetak dana od pronalaska, velika sova ušara puštena natrag u prirodu

Objavljeno prije

Prije desetak dana na poziv iz Komina članovi društva Brkata sjenica odlaze po pticu koja ne može letjeti, a po rečenom radilo se o velikoj sovi ušari. Preuzeli su pticu i površnim pregledom, budući je noć, nisu vidjeli da ima ozljeda.

Sutradan na danjem svijetlu pri pregledu uočili su ozljedu na glavi koja nije bila velika, a može biti od udara ptice u automobil pri lovu plijena, žicu dalekovoda ili je možda bila negdje gdje nije mogla izaći pa je ozlijedila glavu. Ptica je bila malo dezorijentirana i nije prihvaćala hranu prvi dan pa su odlučili da ako tako bude i sutra da je odnesu u Sokolarski centar u Šibenik radi oporavka. Sutradan je počela normalno jesti te je nakon desetak dana puštena nazad u prirodu gdje i pripada.

Članovi Brkate sjenice su napisali: Zahvaljujemo se ljudima iz Komina što su zbrinuli pticu i pozvali nas, a napominjemo da ovo nije prvi put da nas zovu iz Komina u svezi ranjenih ptica što opovrgava priče da Kominjani samo ubijaju ptice. Evo dokaza da i brinu o ozlijeđenim pticama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije