Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

AKO STE MISLILI DA NE MOŽE GORE

Nakon bure i hladnoće stiže nam – pustinjska prašina!

Objavljeno prije

Dosadašnji tijek ožujka donio je nevjerojatan niz dana s burom, a sve je bilo praćeno nastavkom suše, te temperaturama zraka koje su ispod višegodišnjeg prosjeka.

Iako će sljedećih dana biti postupno toplije, čini se da se nećemo tako lako riješiti ni bure ni hladnoće. Naime, već od vikenda temperature zraka bit će u novom padu.

Na žalost poljoprivrednika, vatrogasaca, ali i HEP-a, kiše nema ni za lijek.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ako se ostvare prognostičke karte Sveučilišta u Ateni i modela SKRION, naš dio Europe sljedećih dana osim postupnog zatopljenja imat će i pogoršanje vidljivosti, a to će biti uvjetovano povećanjem koncentracije saharskog pijeska i prašine u zraku. Po ovom modelu, vrhunac te koncentracije bit će u četvrtak i petak, a vidljivost će se ponovno poboljšati u dane vikenda.

Piše: Dalmacija danas

RENT-A-CAR M 740

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije