Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

INICIJATIVA DUBROVAČKOG VJESNIKA

U petak u Metkoviću konferencija na temu ‘Neretva kao novi potencijal destinacijskog turizma’

Objavljeno prije

U organizaciji Dubrovačkoga vjesnika u petak, 29. rujna u Hotelu Narenta u Metkoviću s početkom u 11 sati održat će se konferencija na temu ‘Neretva kao novi potencijal destinacijskoga turizma – Uloga i značaj Pelješkog mosta’.

U uvodnom dijelu prisutnima će se obratiti: direktor Dubrovačkog vjesnika i Slobodne Dalmacije Vinko Ursić Glavanović, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić te državni tajnik Ministarstva turizma Tonči Glavina.

Panelisti konferencije su direktor TZ DNŽ Julijo Srgota, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević, gradonačelnik Opuzena Ivan Mataga, načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić, agronom Robert Doko te ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

„Izgradnjom Pelješkog mosta dolini Neretve otvorene su neslućene turističke mogućnosti. Bez prolaska kroz susjednu BiH i čekanju u kolonama na prelazak granice, ovaj nedovoljno otkriveni turistički biser bisera nikad nije bio bliži hrvatskom turističkom centru – Dubrovniku, Dubrovčanima i njihovim gostima. Dolina Neretve ima sve preduvjete turističke destinacije koje u narednim godinama uz brzu prometnu povezanost treba iskoristi. Što joj za to još nedostaje, što još mora ponuditi pitanja su na koja ćemo odgovoriti na ovoj konferenciji“, poručili su organizatori.

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije