Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

SVEUČILIŠTE U SPLITU

Najava druge po redu konferencije o mediteranskoj poljoprivredi ‘Dalmatinka’

Objavljeno prije

U suorganizaciji sa Sveučilištem u Splitu i timom profesora, različitih studija i njihovih stručnih suradnika, ove će se godine održati drugo izdanje poljoprivredne konferencije „Dalmatinka“, u prostorijama Sveučilišta u Splitu, 1. listopada 2024. godine. Pokrovitelj ove konferencije je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, a očekuje se da će konferenciju otvoriti osobno Ministar Josip Dabro.

Konferencija se održava u dvije tematske cjeline. Cilj je okupiti u prvoj tematskoj cjelini pod nazivom: ”Inspiriramo poljoprivredu, primjeri dobre prakse, mladi, poljoprivreda i mogućosti” učenike završnih godina srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije i Šibensko-kninske županije, njih 230, kako bi ih inspirirali kroz predavanja primjera dobrih praksi.

U drugom djelu programa pod nazivom: ”Strateški koraci hrvatske poljoprivrede” bit će pozvani dionici poljoprivredne zajednice Splitsko-dalmatinske županije,  Dubrovačko-neretvanske te Šibensko-kninske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Jedan od ciljeva ove konferencije je povezati iskusne stručnjake i praktičare, one koji kreiraju poljoprivrednu politiku i naravno mlade poljoprivrednike, predstavnike studentske zajednice koji tek trebaju započeti svoj put u poljoprivredi ili nastaviti tradiciju u jednoj od poljoprivrednih grana.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na broj telefona: 098 417 108, te na e-mail adresu: danijel.koletic@aprioriworld.com.

RENT-A-CAR M 740

Nacrt programa Dalmatinka konferencije 2024

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije