Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

NOVA ATRAKCIJA NA 'METKOVSKOJ RIVIJERI'

Na zadovoljstvo najmlađih posjetitelja otvoren Aqua-park u Kleku

Objavljeno prije

Kud ćeš ljepše pozivnice od atraktivnog sadržaja, ovog puta riječ je o ‘ex Metkovskoj rivijeri‘, u Općini Slivno gdje je danas u Kleku otvoren zabavni Aqua-park namijenjen najmlađim posjetiteljima.

Dugogodišnji koncesionar plaže u Kleku, Antonio Kovačević u razgovoru nam je istaknuo:

– Napokon da i Klek postaje jedna divna destinacija. Jesmo mali, ali smo itekako ugodni, i sa plažom, i sa okolišem, a danas dobivamo, uz bananu, uz vuču kolutova i aqua-park. S ovim sadržajem zaokružili smo svakako bolju ponudu nego do sada svim našim iznajmljivačima apartmana, i nadam se da je ovo jedan uspjeh za Klek, da možemo biti rame uz rame sa daleko većim destinacijama nego što smo mi sami.

Svakako sa ovim otvaranjem aqua-parka želimo vratiti Metkovce ponovno u Klek, to nam je glavni cilj, obogatiti zabavu za najmlađe posjetitelje. Nadam se da će Metkovci ovo prihvatiti i da neće trebati dalje putovati, ni za Zaostrog, ni za Makarsku, nego će doći u svoje ‘dvorište’ i zabavit se sa svojom djecom, – kazao nam je Toni Kovačević.

Aqua-park u Kleku će biti otvoren do kraja sezone, a pozivnicu svima upućujemo uz nekoliko fotografija i video prilogom sa otvorenja.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

42 nova slučaja zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 23 osobe muškog i 19 osoba ženskog spola: 12 iz Dubrovnika, osam iz Stona i Župe dubrovačke, pet iz Metkovića, dvije iz Konavala i Korčule te jednoj iz Janjine, Kule Norinske, Opuzena, Orebića i Ploča.

Izliječeno je 48 osoba: 18 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, pet iz Blata, četiri iz Metkovića i Stona, dvije iz Ploča te jedna iz Konavala.

26 ima utvrđenu epidemiološku vezu

U posljednja 24 sata obrađena su 864 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 133 780 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1116 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije