Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

NOVA ATRAKCIJA NA 'METKOVSKOJ RIVIJERI'

Na zadovoljstvo najmlađih posjetitelja otvoren Aqua-park u Kleku

Objavljeno prije

Kud ćeš ljepše pozivnice od atraktivnog sadržaja, ovog puta riječ je o ‘ex Metkovskoj rivijeri‘, u Općini Slivno gdje je danas u Kleku otvoren zabavni Aqua-park namijenjen najmlađim posjetiteljima.

Dugogodišnji koncesionar plaže u Kleku, Antonio Kovačević u razgovoru nam je istaknuo:

– Napokon da i Klek postaje jedna divna destinacija. Jesmo mali, ali smo itekako ugodni, i sa plažom, i sa okolišem, a danas dobivamo, uz bananu, uz vuču kolutova i aqua-park. S ovim sadržajem zaokružili smo svakako bolju ponudu nego do sada svim našim iznajmljivačima apartmana, i nadam se da je ovo jedan uspjeh za Klek, da možemo biti rame uz rame sa daleko većim destinacijama nego što smo mi sami.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Svakako sa ovim otvaranjem aqua-parka želimo vratiti Metkovce ponovno u Klek, to nam je glavni cilj, obogatiti zabavu za najmlađe posjetitelje. Nadam se da će Metkovci ovo prihvatiti i da neće trebati dalje putovati, ni za Zaostrog, ni za Makarsku, nego će doći u svoje ‘dvorište’ i zabavit se sa svojom djecom, – kazao nam je Toni Kovačević.

Aqua-park u Kleku će biti otvoren do kraja sezone, a pozivnicu svima upućujemo uz nekoliko fotografija i video prilogom sa otvorenja.

Sveznalica 7400xXpx

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

U crkvi sv. Ilije predstavljeni ovogodišnji prvopričesnici

Objavljeno prije

Dana, 3. studenoga tijekom sv. mise za djecu u 9:30 u župnoj crkvi sv. Ilije bilo je predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika.

Bio je to ujedno i uvod u bližu pripremu za prvu pričest koja će biti u svibnju sljedeće godine.

Kako je danas prva nedjelja došašća, jedna od prvopričesnica je na početku sv. mise upalila prvu adventsku svijeću.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nakon propovijedi s. Mila Deak je prozvala svakog pojedinačno, a prvopričesnici su pristupili pred oltar gdje im je župnik fra Denis Šimunović podijelio prvopričesnički molitvenik.

Sv. misa je završila posebnom blagoslovnom molitvom za naše prvopričesnike nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje.

Sveznalica 7400xXpx

Izvor: Župa sv. Ilije Metković / Krešimir Jurić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije