Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

OBILNE PADALINE

U kratkom vremenu palo 59 litara kiše, intervenirali vatrogasci

Objavljeno prije

velike padaline, kiša

U nedjelju je na području grada Metkovića u kratkom vremenu palo 59 litara kiše po četvornome metru, a za cijeli dan ukupno, rekordnih 125 litara, koliko je izmjereno na meteorološkoj postaji Metković. Zbog intezivnih padalina JVP Metković je u vremenu od 16,40 – 20 sati imao pet tehničkih intervencija ispumpavanja vode iz podrumskih prostorija, te na otvorenim mjestima u gradu gdje odvodni šahtovi nisu mogli odvesti toliku količinu oborinskih voda, i to; u ulici Petra Krešimira jednu intervenciju, u Mlinskoj ulici dvije, Sportskoj ulici jedna, te u lici Zrinjskih i Frankopana jedna. Nisu zabilježene nikakve materijalne štete, – javlja Nikica Zovko, zapovjednik JVP Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije