Ostanimo u kontaktu

GRANIČNE KONTROLE

Nova zaplijenjena heroina, ovaj put uhvaćeno nešto više od 3 kg

Objavljeno prije

Zapljena droge, heroina

Arhivska fotografija

Tijekom kasnih popodnevnih sati jučer, 3. studenog, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Karasovići pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Albanije.

Detaljnom graničnom kontrolom koju su obavili policijski službenici Policijske postaje Gruda i djelatnici Graničnog carinskog ureda Karasovići iza kontrolne ploče u unutrašnjosti vozila uočene su preinake zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je na navedenom mjestu pronađeno 6 paketa u kojima se nalazilo ukupno 3 kg i 265 g heroina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja albanski će državljanin, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, biti doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

METKOVIĆ

26-godišnjak osumnjičen za prijetnju i paljenje vozila

Objavljeno prije

Jučer, 12. svibnja Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu 24-godišnjaka o zapaljenju njegovog osobnog vozila koje je bilo parkirano u Ulici Neretvanskih gusara, a kojeg je sam ugasio.

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je do požara došlo ljudskom radnjom, odnosno da je vozilo poliveno zapaljivom tekućinom nakon čega je zapaljeno, uslijed čega su izgorjela prednja i stražnja suvozačeva vrata, zadnji pneumatik i prag, a nastala materijalna šteta procijenjena je na 15 tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je požar izazvao 26-godišnjak koji je prethodnog dana oštećenom uputio i prijeteće poruke smrću.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela „Prijetnja“ i „Oštećenje tuđe stvari“, osumnjičeni 26-godišnjak je rano jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije