Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ZAMOLBA VLASNICIMA VOZILA

Na blagdan Tjelova ne parkirajte automobile u ulicama kojima prolazi procesija

Objavljeno prije

Tjelovska procesija

Molimo vlasnike vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Vladimira Nazora, Paške Baburice, Oca Ante Gabrića i Petra Svačića da dana 31. svibnja 2018. g. za vrijeme procesije na blagdan Tjelova u vremenu od 17.00 do 22.00 sata ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve svetog Ilije.

Također molimo vlasnike vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Zagrebačka (od križanja sa Ulicom Alojzija Stepinca do križanja sa ulicom Put Narone), Put Narone (od trafostanice do Dodiga), Zrinskih i Frankopana (od Dodiga do križanja sa ulicom Alojzija Stepinca) i u ulici Alojzija Stepinca, da dana 31. svibnja 2018. g. za vrijeme procesije na blagdan Tjelova, ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve svetog Nikole.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za vrijeme procesija u gore navedenim ulicama uspostavit će se privremena regulacija prometa.

S poštovanjem,

GALA HOME 740px

Komunalni redari:

Darijo Mandić

Željko Sulić

Piše: Jedinstveni upravni odjel Grada Metkovića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije