Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

31 OBLJETNICA OSNUTKA LEGENDARNE '4. SPLITSKE'

Moto karavana ’31 krunica za 31 godinu’ na putu ponosa i slave posjetila Metković

Povodom obljetnice osnutka 4. gardijske brigade Moto klub 4. Gardijska Split od 20. do 28. travnja kreće na put ponosa i slave od Dubrovnika do Vukovara

Objavljeno prije

Foto: fb Veterani i prijatelji 4. gardijske brigade

Članovi Moto kluba 4. Gardijska Split u srijedu su krenuli na put ponosa i slave od Dubrovnika do Vukovara, slaveći 31. obljetnicu osnutka legendarne udarne četvrte brigade Hrvatske vojske.

31 krunica za 31 godinu‘, naziv je ovogodišnje karavane koju čini tridesetak motorista, a na svom proputovanju Hrvatskom jedna među prvim destinacijama već tradicionalno bio je Metković.

Već devet godina održavamo moto karavanu u znak sjećanja na naše poginule suborce, hrvatske branitelje, ali i na obilazak spomenika koji nam utkaju trajno sjećanje na Domovinski rat, kazao je predsjednik Moto kluba 4 GB Zlatko Borojević.

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije