Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

31 OBLJETNICA OSNUTKA LEGENDARNE '4. SPLITSKE'

Moto karavana ’31 krunica za 31 godinu’ na putu ponosa i slave posjetila Metković

Povodom obljetnice osnutka 4. gardijske brigade Moto klub 4. Gardijska Split od 20. do 28. travnja kreće na put ponosa i slave od Dubrovnika do Vukovara

Objavljeno prije

Foto: fb Veterani i prijatelji 4. gardijske brigade

Članovi Moto kluba 4. Gardijska Split u srijedu su krenuli na put ponosa i slave od Dubrovnika do Vukovara, slaveći 31. obljetnicu osnutka legendarne udarne četvrte brigade Hrvatske vojske.

31 krunica za 31 godinu‘, naziv je ovogodišnje karavane koju čini tridesetak motorista, a na svom proputovanju Hrvatskom jedna među prvim destinacijama već tradicionalno bio je Metković.

Već devet godina održavamo moto karavanu u znak sjećanja na naše poginule suborce, hrvatske branitelje, ali i na obilazak spomenika koji nam utkaju trajno sjećanje na Domovinski rat, kazao je predsjednik Moto kluba 4 GB Zlatko Borojević.

ČETIRI TURISTIČKA BRODA NA VEZU U METKOVIĆU

Dragan Tolić: ‘Sinergija je to naših vrijednih ugostitelja, djelatnika u turizmu, lađara i prijevoznika’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prizor koji se rijetko viđa, četiri turistička broda vezana na Maloj rivi u Metkoviću. Lijepo ih je bilo vidjeti. Odnosno, točnije, po prvi put da su četiri uvezana u Metkoviću, otkriva nam to začetnik ideje nautičkog turizma u dolini Neretve, gosp. Dragan Tolić.

Riječ je o brodovima Aquamarin i Markan agencije Katarina line, Adriatica agencije Thurgau travel, Azzuro agencije ID Riva tours, sa kojima su stigli turisti iz Švicarske, Austrije, Njemačke, Amerike i Skandinavije.

Iza ovog lijepog prizora stoji marljivi rad naših ugostitelja, nautičara, djelatnika u turizmu, agencija te lađara i prijevoznika.

– Cijeli projekt je započet prije 15 godina, a prošlo je 10 godina od dolaska prvog kruzera. 2020. godine je trebala biti prekretnica, a ovo je sada nastavak. Da bi očuvali destinaciju svi moramo biti izvrsni i za sada jesmo. Jedna odlična sinergija počevši od nas na vezu do izvrsnih vodiča, prijevoznika Luje auto i Čazmatrans, te izvrsne usluge Restorana Lopoč, – u razgovoru istaknuo je Dragan Tolić.

Na svom proputovanju, turisti su u dolini Neretve obišli Arheološki muzeja Narona, uživali u vožnji lađama te jedinstvenom programu Restorana Lopoč.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije