Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LOKALNI IZBORI 2021.

Most zahvalio biračima na podršci

Objavljeno prije

Most Metković zahvalio je biračima na podršci, priopćenje prenosimo u cijelosti.

Drage Metkovke i Metkovci, zahvaljujemo svima koji su nas prepoznali, podržali i pomagali na proteklim lokalnim izborima.

Hvala svim nositeljima, kandidatima na listama, volonterima i simpatizerima na uloženom trudu i nesebičnoj ljubavi iskazanoj tijekom kampanje, snazi zajedništva koja nas povezuje i traje. Hvala svakom biraču na 2 296 glasova pretočenih u 5 vijećnika Gradskog vijeća sa stavom, spremnih donositi odluke u korist grada, a ne osobnu korist.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Hvala što ste prepoznali naš rad, volju i ljubav za grad u kojem i s kojim živimo. Jesmo i bit ćemo vaš glas i snaga!

3034 puta hvala što ste prepoznali da naša županija treba biti servis svim stanovnicima, gradovima i općinama, a ne samo politički podobnima.

Ohrabrite se i pridružite nam se u borbi za promjenom, izađite na predstojeće izbore za župana Dubrovačko-neretvanske županije i podržite našega Božu Petrova u borbi za uspješniju Hrvatsku.

Svojim glasom omogućite promjenu za bolje sutra, poručite da nam je dolina Neretve bitna, ne samo u predizborno vrijeme. Omogućite našim mladima uvjete za ostanak i opstanak u našem kraju!

Ako mi odustanemo, tko će se boriti za nas?

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije