Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PANEM ET CIRCENSES

Mnoštvo posjetitelja uživalo u Vidu na već osmoj Rimskoj noći u Naroni

Objavljeno prije

Rimska noć u Naroni 2018 (118)

Jučer je u Vidu ispred Arheološkog muzeja Narona, s temom vina, odžana već osma Rimska noć u Naroni.

Mnoštvo posjetitelja moglo je uživati u bogatom programu koji su za njih, uz Arheološki muzej Narona, organizirali i Turistička zajednica grada Metkovića, Grad Metković i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Program je započeo radionicama i igrama za djecu te prezentacijom starih zanata, a tijekom večeri održalo se predavanje o vinu, izrađivale su se rimske frizure, održala se škola za male gladijatore, a poseban spektakl pripremili su Natya i Vodorige fire show.

Degustirala su se vina i rimske delicije, održale su se gladijatorske borbe, a za sigurnost cara Augusta i carice Livije Drusille pobrinuli su se rimski legionari s kojma su se posjetitelji mogli i slikati.

Sveznalica 7400xXpx

Program je vodila Romana Grabrić, a tijekom cijele večeri, posjet Arheološkom muzeju Narona bio je besplatan. Ovogodišnju Noć u Naroni začilina je i pomrčina mjeseca, kako je sve izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji i u snimci splesom i vatrenim akrobacijama koju smo prenosili putem naše Facebook stranice.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije