Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA

Mladi magistar prava neretvanskih korijena, Marijo Popović novi Glavni tajnik HSP-a

Objavljeno prije

Na konstituirajućoj sjednici Predsjedništva HSP-a održanoj dana 03.01.2021.g. između ostalih točaka dnevnog reda vrijedi istaknuti izbor novog Glavnog tajnika Hrvatske stranke prava.

Na to važno mjesto na prijedlog Predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića izabran je Marijo Popović, trideset četverogodišnji pravnik iz Splita koji je do nedavno obnašao dužnost predsjednika Središnjeg nadzornog odbora HSP-a.

Odlične organizacijske sposobnosti i izuzetne komunikacijske vještine te vrlo kvalitetno analitičko poznavanje politike uz jasne, nedvojbene i argumentirane stavove upravo su vrline koje krase novog Glavnog tajnika HSP-a Jedna od najbitnijih zadaća Glavnog tajnika između ostalih jest zajedno s Predsjednikom HSP-a biti sukreator stranačke politike odnosno usmjeravanja HSP-a.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Upravo izbor mladog Marija Popovića  na mjesto Glavnog tajnika HSP-a  daje jedan novi vjetar u leđa i ulijeva nadu u kvalitetnije pozicioniranje HSP-a na političkoj sceni.

Hrvatska stranka prava

FESTIVAL TRADICIJA 'ĐAKOVO NA NERETVI'

Udruga Život zahvalila svima na donacijama za kupnju mamografa za Dnevnu bolnicu Metković

Objavljeno prije

Udruga oboljelih od malignih bolesti Život – Metković zahvalila je svima koji su svojim donacijama na u petak održanom Festivalu tradicija Đakovo na Neretvi doprinijeli kupnji mamografa za potrebe Dnevne bolnice Metković.

Đakovo na Neretvi!
Volimo i štujemo tradiciju i običaje te nam je čast bila biti dio ove manifestacije.

Hvala organizatorima i pokroviteljima koji su nas uključili i prepoznali potrebu kupnje suvremenijeg mamografa za Dom zdravlja Metković te donirali prikupljene priloge na račun otvoren u tu svrhu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posebno se zahvaljujemo Gradu Đakovo.

Korak po korak, akcija po akcija i naš cilj će biti dostižan. Ustrajni jesmo i vjerujemo u dobro i pomoć svih ljudi.
Hvala!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije