Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MOTEL LAV

Mjesto gdje se proslavljaju najljepši životni trenuci

Objavljeno prije

Krštenja, pričesti, krizme i rođendani važni su događaji u vašem životu i životu vašeg djeteta, te predstavljaju poseban obiteljski trenutak koji se proslavlja u krugu najmilijih. Kako bi vaša proslava prošla bezbrižno, najjednostavnije je da organizaciju prepustite u iskusne ruke koje će detaljno posložiti sve umjesto vas.

Svečana dvorana Lav je smještena na prometnici između Metkovića i Čapljine, to je mjesto gdje se godinama slave najsretniji trenuci i stvaraju najljepše uspomene. Unutrašnjost svečane dvorane je pažljivo dizajnirana kako bi doživljaj proslave svečanosti bio potpun.

MOTEL LAV

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Motel Lav posjeduje dvije svečane dvorane predviđene za proslavu važnih životnih trenutaka. Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

MOTEL LAV

Kada je hrana u pitanju, možemo vam ponuditi naše standardne svečane jelovnike. Jelovnici se sastoje od 5 pomno isplaniranih sljedova, no na vaš zahtjev mogu se raditi i korekcije. Proslava ne bi bila proslava kada se ne bi nazdravilo, pa smo uz hranu dodali i piće koje je uračunato u cijenu stolice i ne naplaćuje se naknadno a uključuje različite aperitive, vode, sokove, pivo i vino.

Proslavite važne životne trenutke s nama i zajedno stvorimo najljepše uspomene!

Cijena stolice od 36-40 km.

Pratite nas i putem društvenih mreža Facebook i Instagram
Kontakt: +387 63 408 312

GRADSKI PARK

Započeli Dani Neretvanske kneževine

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića u Gradskome parku u četvrtak je započela manifestacija Dani Neretvanske kneževine, koja traje do subote, 13. kolovoza.

U današnjem dijelu programa na rasporedu je bila srednjovjekovna predstava, kuhala se srednjovjekovna hrana, a najmlađi su se okušali u streličarstvu. Osim druženja s vitezovima, publika je s njima odmjerila snage i u vuči konopa, a za kraj je održana i bitka vitezova. U programu su sudjelovali Vitezovi hercega Stjepana Kosače (Stolac, BiH) te Gradska straža Šibenik.

Manifestacija se nastavlja i sutra. Metkovsko amatersko kazalište će na Neretvi i prostoru Velike rive izvesti uprizorenje „O Metkoviću prvi put“ – Dekonstrukcija: Prema tužbi carinika Stanka Sladinovića, zabilježeno u knjizi tužbi izvani dana 30. siječnja 1422., Državni  arhiv u Dubrovniku. Scenarij i režiju potpisuje Radovan Marčić, a sudjeluju još članovi KUD-a Metković te UL Veterani IV. gardijske brigade DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U sklopu manifestacije, a povodom 600. obljetnice od prvoga pisanoga spomena grada Metkovića, U Gradskome parku postavljena je i izložba ‘CORONA (lat. corona: vijenac, kruna) u povijesti Metkovića”. Kroz ovu izložbu postavljenu u Gradskom parku možete saznati nešto o prošlosti Metkovića, fotografirati se kao jedan od vladara i ponijeti fotosuvenir.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije