Ostanimo u kontaktu

IZBORNO/IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA

Mišo Glavinić novi predsjednik DVD-a Metković, za zapovjednika potvrđen Goran Medak

Objavljeno prije

U nedjelju, 27. prosinca održana je izborno/izvještajna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković, na kojoj je za novog predsjednika izabran Mišo Glavinić.

Kako javljaju, na Skupštini su usvojene sve točke dnevnog reda, donesen je novi Statut DVD-a Metković te su članovi izabrali novo vodstvo na mandat od narednih pet godina.

Za novog predsjednika DVD-a Metković izabran je Mišo Glavinić, a za njegova zamjenika Tomislav Bebić.

Goran Medak je potvrđen za zapovjednika, a za njegov zamjenik je Ivan Jarak. Za pomoćnike zapovjednika izabrani su Niko Bulum i Kristijan Pezić, dok je član zapovjedništva Ivan Kilić.

U upravni odbor su izabrani Nikica Puljević i Josip Obradović.

Pridružujemo se čestitkama koje su upućene novoizabranom vodstvu dobrovoljnih vatrogasaca, koji se ujedno ovom prilikom zahvaljuju bivšem predsjedniku Stipici Bebiću, kako navode, čiji je doprinos itekako značajan u Drustvu.

Predsjednik na odlasku Stipica Bebić oprostio se riječima:

– Ovim putem zahvaljujem se svima, a posebno članovima DVD a na podršci svih ovih godina iza nas. Vrijeme je da dođu neki novi i svježiji vjetrovi. Bilo mi je čast, ponos i zadovoljstvo graditi s vama naš DVD. Svom nasljedniku Gosp. Miši Glaviniću želim još uspješniji rad u godinama pred njim. Također čestitam i izabranim članovima na funkcijama! VGBS, – putem svog fb profila oprostio se sad već bivši predsjednik DVD-a, Stipica Bebić.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, dvanaest osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom (šest uzvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o osam osoba muškog spola i dvanaest osoba ženskog spola: dvanaest iz Metkovića, četiri iz Ploča, dvije iz Pojezerja, jedna osoba iz Opuzena i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječene su tri osobe: jedna iz Konavala, jedna iz Opuzena i jedna osoba iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađena su 404 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 578 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji je 210 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije, na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 827 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije