Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

VELIKI TJEDAN POD EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Misa večere Gospodnje održana bez obreda, Veliki petak bez procesije

Objavljeno prije

Sinoć je u župnoj crkvi sv. Ilije proroka održana sv. Misa večere Gospodnje, koju je predvodio župnik fra Ante Bilokapić, a zbog trenutne epidemiološke situacije održana je bez obreda Velikoga četvrtka.

Slična situacija očekuje nas i u ostatku Velikog tjedna, zbog povećanog broja zaraženih i epidemioloških mjera neće biti procesije na Veliki petak, al kako je župnik Bilokapić rekao, to ne treba biti razlog da sami u miru svoga doma ne proslavimo sve te obrede. Obredi Velikog petka u crkvi  sv. Franje na Kladi će biti u 15 sati, a u crkvi sv. Ilije u 18 sati.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Također, župnik je najavio i produženu prigodu za svetu ispovijed koju će vjernici imati na Veliki petak i Veliku subotu, prije podne od 9,30 do 11 sati.

Na Veliku subotu, obredi  u crkvi sv. Franje će početi u 19 sati, a u crkvi sv. Ilije u 21,00 sat. Poslije obreda će biti blagoslov hrane, pića, mladih plodova.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Na Uskrs, Nedjelju uskrsnuća Gospodinova svete mise su prema sljedećem rasporedu:

  • u crkvi sv. Ilije u 6,30, 8, 9:30 i  11  sati,
  • na Dubravici u 10 sati
  • u crkvi sv. Franje na Kladi u 11 sati.

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije