Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PROVOĐENJE EU PROJEKATA

Ministrica Tramišak održala radni sastanak s gradonačelnikom Milanom i načelnicima općina doline Neretve

Objavljeno prije

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak u pratnji zamjenice župana Dubrovačko-neretvanske županije Žakline Marević, danas je održala radni sastanak s gradonačelnikom Grada Metkovića Daliborom Milanom, načelnikom Općine Kula Norinska, Nikolom Krstičevićem, načelnikom Općine Pojezerje Borislavom Dominikovićem i načelnicom Općine Zažablje Majom Vrnogom.

Tema sastanka bila su iskustva u provođenju EU projekata na području doline Neretve, njihovoj važnosti za gospodarski i socijalni razvoj jedinica lokalne samouprave te o novim mogućnostima financiranja projekata. Ministrica Tramišak ovom je prilikom pohvalila gradove i općine iz doline Neretve koje su posljednjih godina napravile iskorak u pripremi projektnih dokumentacija, apliciranju i povlačenju sredstava iz europskih fondova.

Na sastanku se razgovaralo i o novom financijskom razdoblju 2021. -2027. godine, te o tome da će tijekom tog razdoblja na znatno lakši način manjim gradovima i općinama biti omogućeno korištenje Europskih sredstava.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije