Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

PARLAMENTARNI IZBORI

Ministar Beroš, župan Dobroslavić, Franković te brojni uzvanici i članovi nazočili predizbornom skupu HDZ-a Metković

Objavljeno prije

U susret parlamentarnim izborima u četvrtak je pred Hotelom Narona upriličeno druženje članstva HDZ-a Metković kojem su prisustvovali ministar Vili Beroš, ministrica Marija Vučković, župan Nikola Dobroslavić sa svojim zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković te na čelu gradonačelnik, predsjednik GO HDZ-a Metković, Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Rajičem i brojnim članovima i simpatizerima.

Kako epidemiološke mjere nalažu propisani razmak te zabranjuju veća okupljanja skupu je ipak nazočio manji broj članstva. Kratki komentar uzeli smo od domaćina Dalibora Milana:

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

– Povodom nadolazećih izbora danas smo u Metkoviću održali druženje na kojem su bili ministar Vili Beroš, župan Nikola Dobroslavić, Mato Franković, ministrica Marija Vučković, dakle od kandidata koji će biti na listi Branko Bačić nažalost radi smrtnog slučaja nije mogao doći. Zbog pridržavanja epidemioloških mjera nismo pozvali velik broj, gotovo to nismo ni oglašavali, jer da smo oglasili siguran sam da bi došlo više od 500 ljudi, rekao je Milan te pozvao sve građane da izađu na izbore i daju povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

TOLIĆ I ERAK BORAVILI NA KORČULI

Roko Tolić: Županija mora biti partner i pružati pomoć svim općinama i gradovima

Objavljeno prije

Nezavisni kandidat za dubrovačko – neretvanskog župana, Roko Tolić, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu, Maje Erak tijekom utorka i srijede, boravio je na otoku Korčuli.

Prilikom posjeta nezavisni kandidat za župana, Roko Tolić, susreo se sa stanovnicima općina Žrnovo, Čara, Smokvica, Blato, Vela luka, Lumbarda te grada Korčule. Stanovnici navedenih općina izvijestili su nezavisnog kandidata za župana, Roka Tolića, o mnogobrojnim problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu na ovom otoku.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Loša prometna povezanost otoka s kopnom kao i neadekvatna mreža autobusnih linija na otoku, neadekvatna školska infrastruktura, loša procijepljenost i visoka cijena testiranja na korona virus te problem zbrinjavanja otpada istaknuti su kao neki od trenutačno najvećih problema otoka Korčule.

Osim problema koji znatno utječu na kvalitetu života stanovnika Korčule, predstavnici pojedinih općina istaknuli su i lošu, odnosno ne postojeću komunikaciju s tijelima Županije.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Roko Tolić je istaknuo kako Županija mora biti partner svim svojim općinama i gradovima i kao takva pružati maksimalnu logističku pomoć u svim projektima koji za cilj imaju razvoj i napredak pojedinog kraja kao i poboljšanje svakodnevne kvalitete života svih.

„Vjerujem da ću sa svojim timom snažno pokrenuti te procese integracije da Dubrovačko – neretvanska županija ne bude rep Hrvatske, već stvarno početak. Moj tim je sposoban i kompetentan da našu županiju pozicionira kao najuspješniju. Što bi ona trebala i mogla biti. Svi mi to zaslužujemo iz puno razloga. Vrijeme je da pokrenemo županiju i da ona dobije novo lice“, kazao je Roko Tolić tijekom boravka na Korčuli.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije