Ostanimo u kontaktu

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA 2021.

Milan: U nedjelju biramo župana Dobroslavića te nastavak realizacije razvojnih projekata u našem gradu!

Objavljeno prije

Dalibor Milan pozvao je građane da u nedjelju u drugom krugu lokalnih izbora podrže Nikolu Dobroslavića za župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Dragi sugrađani, pred nama je drugi, jednako važan krug lokalnih izbora u kojem biramo župana. Kao što znate, za realizaciju važnih i kvalitetnih projekata u bilo kojem gradu ili općini vrlo je važna suradnja s državnom, a pogotovo županijskom razinom vlasti.

Više sam puta istaknuo, ali ću još jednom ponoviti – u protekle četiri godine imao sam neizmjernu podršku Dubrovačko-neretvanske županije i župana Nikole Dobroslavića koji se zalagao i inicirao brojne razvojne projekte koji su realizirani u našem gradu te one koji su na svome početku. Među tim projektima je i nama vrlo važna Dnevna bolnica Metković, a s njom i Centar za djecu s poteškoćama u razvoju, čije izgradnje zasigurno ne bi bilo bez Županije i župana Dobroslavića!

Dragi sugrađani, u protekle četiri godine zajednički smo ostvarili izvrsne rezultate, ali još mnogo toga je pred nama. Župan Nikola Dobroslavić u prvom je krugu osvojio najviše glasova u Metkoviću, ali vas pozivam da u što većem broju iziđete na izbore u nedjelju te mu date svoju podršku kako bi potvrdio pobjedu i najvažnije – kako bi zajednički nastavili provoditi projekte koji će doprinositi boljitku našega grada!

PUTVIN

U Putnikovićima održan 2. Vinski forum

Objavljeno prije

U Putnikovićima je održan 2. Vinski forum “Putvin”, čemu je nazočio župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom župana Joškom Cebalom i pročelnikom UO za gospodarstvo i more u Županiji Ivom Klaićem. Skupu su nazočili i ministrica poljoprivrede Marija Vučković, saborski zastupnik Branko Bačić, načelnik Općine Ston Vedran Antunica te brojni vinari. Tako je ovo bila prigoda i za razmjenu iskustava i raspravu oko aktualnih tema, a prije svega je tu bilo riječi o izazovima vinogradarstva i vinarstva u doba COVID-a, uz prijedlog mjera te modalitete pomoći.

Budući da je u izradi, bilo je riječi i o novom prijedlogu Pravilnika o vinarstvu i vinogradarstvu. Na skupu su podijeljena priznanja za nova vina te je dodjeljena posebna nagrada prof. Nikoli Miroševiću za poseban znanstveni doprinos razvoju vinogradarstva i vinarstva, a predstavljen je i novi projekt oslikavanja boca “Oslikaj praznu, dobij punu”.

Organizatori ovog skupa bili su Zadružni savez Dalmacije, Udruga “Plavac Mali”, Općina Ston i PZ Putnikovići.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije