Ostanimo u kontaktu

DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOGA RATA I DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

Milan: pričajmo našoj djeci o Vukovarcima, pričajmo im o Gradu Heroju!

Objavljeno prije

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskoga rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje gradonačelnik Dalibor Milan se obratio riječima:

Jedan od najtužnijih dana u godini. Dan u kojemu se prisjećamo žrtava Domovinskoga rata, a posebno žrtava Vukovara i Škabrnje.

Prisjećamo se razrušenoga grada i svih onih kojima se promijenio život kakav su dotada poznavali. Prisjećamo se svih razdvojenih obitelji i djece kojoj je prekinuto djetinjstvo.

Prisjećamo se svih onih koje nikada ne smijemo zaboraviti jer dok ih pamtimo – oni žive!

Zbog toga, pričajmo našoj djeci o Vukovarcima. Pričajmo im o Gradu Heroju koji i danas čvrsto stoji te nam tako poručuje da dobro uvijek pobjeđuje.

OPRAVDAO POVJERENJE

Dalibor Milan ponovo izabran za predsjednika GO HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ je danas održao lokalne unutarstranačke izbore, a na čelo GO HDZ-a Metković ponovno je izabran Dalibor Milan.

Tim povodom Milan nam je izjavio:

Poštujući epidemiološke mjere, danas su u Metkoviću provedeni unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. 

Bio je ovo nastavak naših unutarstranačkih izbora. Sve članice i članovi HDZ-a mogli su birati predsjednika i potpredsjednike gradske i županijske organizacije po načelu ‘jedan član – jedan glas’.

Danas smo izabrali i članove GO HDZ-a Metković. Zahvaljujem Gradskom odboru koji me predložio i članstvu moje stranke koje mi je ponovno dalo povjerenje i izabralo me za predsjednika GO HDZ-a Metković. Za potpredsjednike GO HDZ-a Metković izabrani su Robert Doko, Hrvoje Bebić i Davor Petković.

Za predsjednika ŽO HDZ Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Branko Bačić, a želim naglasiti da mi je izuzetno drago da je za potpredsjednicu ŽO uz ostale kandidate izabrana i Žana Marević.

Zahvaljujem svim članovima na odgovornom ponašanju tijekom glasovanja, na kraju je zahvalio Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije