Ostanimo u kontaktu

VODNOKOMUNALNA INFRASTRUKTURA METKOVIĆA

Milan o ubrzanju radova razgovarao s predstavnicima Hrvatskih voda i Ministarstva zaštite okoliša i energetike

Objavljeno prije

sastanak 2

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan jutros je s predstavnicima Ministarstva zaštite okoliša i energetikeHrvatskih voda i Metkovića d.o.o.  održao sastanak o Projektu Financiranje vodnokomunalne infrastrukture.

Na sastanku je sudjelovao voditelj Službe za provedbu međunarodnih projekata pri Ministarstvu zaštite i okoliša Mijo Leko,  predstavnici Jedinice za provedbu vodnogospodarstvenih projekata Hrvatskih voda Marko Veselčić i Jurica Glavan  te Matko Jerković, direktor Metkovića d.o.o.

Projekt se bavi problematikom dovršetka izgradnje kanalizacijskog sustava aglomeracije Metković, a  financiran je zajmovima Europske investicijske banke i Razvojne banke Vijeća Europe.

Gradonačelik Dalibor Milan izjavio je da se na sastanku razgovaralo o ubrzanju započetih radova na kanalizacijskoj mreži Metkovića koji su preduvjet su za dovršetak cestarskih radova u ulicama u staroj jezgri grada i ostalim dijelovima grada, a sudionici sastanka su po završetku sastanka obišli Ulicu Ante Starčevića i Lovački put.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije