Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

VODNOKOMUNALNA INFRASTRUKTURA METKOVIĆA

Milan o ubrzanju radova razgovarao s predstavnicima Hrvatskih voda i Ministarstva zaštite okoliša i energetike

Objavljeno prije

sastanak 2

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan jutros je s predstavnicima Ministarstva zaštite okoliša i energetikeHrvatskih voda i Metkovića d.o.o.  održao sastanak o Projektu Financiranje vodnokomunalne infrastrukture.

Na sastanku je sudjelovao voditelj Službe za provedbu međunarodnih projekata pri Ministarstvu zaštite i okoliša Mijo Leko,  predstavnici Jedinice za provedbu vodnogospodarstvenih projekata Hrvatskih voda Marko Veselčić i Jurica Glavan  te Matko Jerković, direktor Metkovića d.o.o.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Projekt se bavi problematikom dovršetka izgradnje kanalizacijskog sustava aglomeracije Metković, a  financiran je zajmovima Europske investicijske banke i Razvojne banke Vijeća Europe.

Gradonačelik Dalibor Milan izjavio je da se na sastanku razgovaralo o ubrzanju započetih radova na kanalizacijskoj mreži Metkovića koji su preduvjet su za dovršetak cestarskih radova u ulicama u staroj jezgri grada i ostalim dijelovima grada, a sudionici sastanka su po završetku sastanka obišli Ulicu Ante Starčevića i Lovački put.

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije