Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BRANKO MEDAK I KUD ŽUPE BAGALOVIĆI

Metkovski slavuj objavio novi singl ‘O’ jubavi fibra’

Objavljeno prije

Branko Medak

Metkovski slavuj, nadaleko poznat po svom prelijepom glasu i zavidnim voklanim sposobnostima objavio je novi singl O’ jubavi fibra za koji je snimio i spot. Autor teksta i glazbe je Denis Batinović – Pekma, za aranžman je zadužen Marko Nikolac, a za snimanje je bila zadužena ekipa iz opuzenskog studia Prima Vista.

Kako sam Branko kaže pjesmu je snimio u želji da promovira svoj rodni kraj i Neretvansku dolinu, a sudeći prema spotu i pjesmi u tome je apsolutno uspio. Branko se zahvaljuje svim sponzorima bez kojih bi ovo bilo nemoguće kao i bez KUD-a Župe Bagalovići te poručuje kako nastavlja dalje raditi na novom albumu, a sljedeća pjesma je duet s Nevenom Erešom koja će svoju premijeru imati na ovogodišnjem Opuzenskom festivalu.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Mi Branku želimo još puno dobrih pjesama i puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

Poslušajte pjesmu Branka Bedaka i KUD-a Župe Bagalovići – ‘O’ jubavi fibra

Sveznalica 7400xXpx

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Završen trodnevni seminar za učenike i profesore limenih puhačkih glazbala

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković je ovog vikenda upriličila trodnevni seminar za učenike i profesore limenih puhačkih glazbala.

U organizaciji pročelnice puhačkog odjela, profesorice Mihaele Pavlović, predavanja je držao Rudolf Homen, prof. savjetnik, istaknuti hrvatski glazbenik sa bogatim pedagoškim iskustvom.

– Upravo smo završili ovaj trodnevni seminar kojeg su pratili svi učenici limenih glazbala OGŠ Metković zajedno sa svojim predmetnim nastavnicima, profesorima Javorkom Popovićem, Antom Mustapićem i pročelnicom odjela.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Na seminaru smo imali odličnu radnu atmosferu a učenici su sa oduševljenjem očekivali svoj slijedeći sat. Zahvaljujemo profesoru Homenu na toploj atmosferi koja je bila zaista motivirajuća i nadamo se skorom nastavku ove lijepe suradnje, – javila je prof. mentorica Pavlović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije