Ostanimo u kontaktu

POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE

Metkovski policajci upoznali prvašiće sa sigurnim sudjelovanjem u prometu

Objavljeno prije

Poštujte naše znakove (4)

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

U sklopu akcije Poštujte naše znakove policijski službenici Policijske postaje Metković su tijekom rujna posjetili prvašiće s područja Metkovića.

Tom prilikom su ih upoznali s temeljnim pravilima njihovog sigurnog sudjelovanja u prometu s osvrtom na lokalne uvjete kretanja pješaka u blizini pojedine škole, odnosno način prelaska preko kolnika, korištenje pješačkog prijelaza, prelazak kolnika na raskrižju  sa semaforima, kretanje nogostupom.

Predavanjima je obuhvaćeno 19 prvih razreda s ukupno 238 učenika, u Osnovnima školama: Stjepana Radića – Metković, s područnim školama Bijeli Vir i Mlinište,  Don Mihovila Pavlinovića – Metković – s područnim školama Vid i Prud, OŠ Otrići – Dubrave, OŠ Kula Norinska  s područnim školama Krvavac i Momići, te OŠ Opuzen s područnom školom Blace. 

Također, tijekom mjeseca rujna, posebno u vrijeme početka i završetka nastave, policijski službenici pojačano su nadzirali ceste, ulice i raskrižja u zonama škola kako bi djeci osigurali što sigurniji dolazak i odlazak u školu. Obavljen je pregled prometnica i prometne signalizacije u zonama škola te je u slučajevima utvrđenih nedostataka stanja prometne signalizacije od nadležnih institucija zatraženo njihovo otklanjanje.

                                    PS za odnose s javnošću PU dubrovačko-neretvanske

                             Andrijana Biskup

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije