Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MINISTARSTVO TURIZMA I SPORTA

Metkoviću novih 310 tisuća kuna za obnovu parketa u Gradskoj sportskoj dvorani

Objavljeno prije

Gradu Metkoviću odobreno je 310.400,00 kn od strane Ministarstva turizma i sporta za projekt obnove postojećeg parketa i ugradnju obloge u Gradskoj sportskoj dvorani.

Sredstva su odobrena temeljem Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini. Ukupan iznos investicije je 485.143,75 kn, a Grad Metković će iz svog Proračuna sufinancirati iznos od 174.743,75 kn.

Radovi obuhvaćaju temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnju antibakterijske zaštitne gumene obloge na zidove kojom će se spriječiti mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

Sveznalica 7400xXpx

“I ovaj projekt nastavak je ulaganja u sportsku infrastrukturu na području Grada Metkovića, čime se žele osigurati što kvalitetniji uvjeti za treniranje sportaša te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom”, istaknuo je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

U METKOVIĆU TRADICIONALNO OBILJEŽEN DAN NARCISA

Udruga ‘Život’ dijeljenjem narcisa obilježila Dan borbe protiv karcinoma dojke

Dan narcisa obilježava se prve subote proljeća i predstavlja jedan od najvažnijih događaja u aktivnostima podrške svim oboljelima od raka

Objavljeno prije

Članice Udruge oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ su na pultu ispred Pošte već tradicionalno dijelile sadnice narcisa u znak obilježavanja Dana borbe protiv karcinoma dojkeDana narcisa.

Dan narcisa obilježava se prve subote proljeća i predstavlja jedan od najvažnijih događaja u aktivnostima podrške svim oboljelima od raka.

– Udruga Život već tradicionalno obilježava Dan narcisa – Dan borbe protiv karcinoma dojke. Cilj nam je prvenstveno upozoriti sve naše sugrađane na obavezu redovitih pregleda i samopregleda. Ujedno, dijeljenjem narcisa, uz dobrovoljni prilog, nastavljamo našu inicijativu za kupnju novoga mamografa za potrebe Doma zdravlja Metković, – rekla nam je čelnica Udruge Život, Miljenka Manenica.

Sveznalica 7400xXpx

Akciju su podržali i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan te pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević. Svi vi koji želite, akciju možete podržati dobrovoljnim prilozima uplatom na donacijski račun: HR7123900011500227268.

Rak dojke je najčešći oblik zloćudne bolesti kod žena u Hrvatskoj, kao i u većini zemalja u svijetu. Ipak, može se izliječiti kod 90 posto slučajeva ako se bolest otkrije na vrijeme. Zbog toga su vrlo važni redoviti samopregledi te liječnički i sistematski pregledi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije