Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FETE DE LA MUSIQUE

Metković proslavio Svjetski dan glazbe

Objavljeno prije

U organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković danas je U Metkoviću obilježen Svjetski dan glazbe odnosno Fete de la Musique, čime je ujedno i započeo program ovogodišnjeg Metkovskog ljeta.

Tako su na frekventivnim metkovskim lokacijama dana zasvirali i zapjevali, redom: Pučki pivači Župe sv. Nikole biskupa na parkingu Male tržnice na desnoj strani grada, Delta Swamp Music DJs na prostor nasuprot Pošte,  gdje su nastupili i Versi, Duo Josipa & Nikola nastupili su u Gradskom parku,  Učenici Osnovne glazbene škole Metković ispred prostorija Glazbenoga doma,  Prima Vista, također u Gradskom parku,  gdje je ponovno svirao i Delta Swamp Music DJs, Gradska glazba Metković prodefilirala je gradom od Sportske ulice do Trga kralja Tomislava, Bebić DJ na terasa ispred Caffee bara Longo te Kraljevi Neretve nasuprot Pošte i  KUD Metković na Trgu kralja Tomislava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije