Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAKON DVIJE GODINE STANKE

Metković ponovno ugostio ljubitelje VW-a, u Sportskoj ulici održan je 5. VW Meet

Objavljeno prije

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije korona virusa, Metković je ponovo bio domaćin susreta ljubitelja VW-a, u organizaciji VW Team Metković u Sportskoj ulici održan je 5. VW Meet Metković.

Kako to obično biva, nakon druženja uz roštilj i pokoje piće, uslijedilo je mjerenje decibela iz ispušnih cijevi prijavljenih limenih ljubimaca.

U kategoriji benzinaca, prvo mjesto osvojio je Mate Knezović Zex iz VW team Ljubuški, drugo Ivan Rončević a treće Antonio Popović.

U konkurenciji dizela, prvo mjesto pripalo je Tiboru, drugo Šukiju, dok je treće osvojio Sven Marević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije