Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ĐIR PO GRADU

Metković – grad na dvije obale

Objavljeno prije

Đir po gradu, Unka - riva

Početak je svibnja mjeseca, miris proljeća, pokošene trave, sigurno su mnogima poziv da svoje slobodno vrijeme provedu u šetnji na otvorenom. Lijepo sređeni gradski park, isprano Šetalište 116. brigade, zabranjeno parkiranje na spomenutom Šetalištu, odlični su potezi Gradske vlasti.

Sveznalica 7400xXpx

Desna strana grada, sa prekrasno uređenom Hebrangovom ulicom, ako zažmirimo nastavak od podvožnjaka prema Željezničkoj stanici, također ima lijepo, ali ne baš uređeno šetalište na potezu most – veslački dom. Postavljene su kante za otpatke, od kojih su na žalost već neke devastirane,  gradska rasvjeta radi, još par sitnih i ne tako skupih intervencija poboljšalo bi ukupan dojam. Trebalo bi sanirati klupe, malo pokositi travu na rubnicima i eto ga.

I još često pitanje koje nam postavljaju čitatelji, a mi ga u ovo obliku javno prosljeđujemo, zašto nam  ne rade gradske fontane? Fontana na Trgu kralja Tomislava počela “raditi”, a u  gradskom parku na žalost nije. Poboljšala bi vizuru gradskog parka i pridonijela bi još kojem dječjem osmjehu, a povećala bi i osjećaj svježine. Pa eto, možda ovaj članak pomogne.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije