Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA BAŠTINIK

Markica Vuica načelnici općine Zažablje Maji Perleta-Vrnoga uručio primjerak brošure ”Voda iz kamena”

Objavljeno prije

Načelnici Općine Zažablje Maji Perleta Vrnoga jutros je Markica Vuica simbolično uručio primjerak brošure pod naslovom ”Voda iz kamena”, svoj autorski rad, u nakladi Udruge za promicanje zaštite prirodne i kulturne baštine Neretve ”Baštinik” iz Metkovića.

Brošura Voda iz kamena je sufinancirana od strane Općine Zažablje kroz ”projekt javnih potreba u području udruga građana za 2020. g.“ i dijelom iz sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u kulturi Dubrovačko-neretvanske županije za 2020. g.

Sam naziv brošure sugerira čime se autor želio obratiti čitateljima i na jedan specifičan način predstaviti ove kulturno-povijesne spomenike ljudskih ruku koji su i danas aktualni ne ulazeći u stručne analize. U brošuri prevladava slika koja sama za sebe govori više od bilo kakvih riječi. Činjenica da je ovdje obrađeno jedno malo područje ne umanjuje vrijednost i trud a istovremeno ostavlja mogućnost za jedno opširnije i sustavnije bilježenje ovih spomenika ljudskog truda.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Promocija brošure ”Voda iz kamena” održati će se kad se za to steknu uvjeti, a dotad zainteresirani mogu putem e-maila bastinikn@gmail.com naručiti svoj primjerak.

Markica Vuica
Udruga za promicanje zaštite prirodne i kulturne baštine Neretve BAŠTINIK

Sveznalica 7400xXpx

UL METKOVKE

Sv. Nikola s darovima za djecu dolazi u Gradski park

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge lađarica Metkovke, danas 6. prosinca s početkom u 16 sati u Gradskome parku u Metkoviću održat će se prigodni program u sklopu kojeg će sv. Nikola darivati djecu.

U uvodnom programu nastupit će DV Leut, mladi Makovci i Ena Nižić.

Za one malo starije posjetitelje lađarice su pripremile kuhani grah.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije