Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

SUPERTALENT

Malena Ena Nižić iz Metkovića Maju Šuput natjerala na suze ‘Ti si najljepše obučen kandidat ikad’

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića sebe opisuje kao zvrckastu, ljubaznu ali i borbenu djevojčicu, zbog čega se i zaljubila u karate

Objavljeno prije

Foto: Nova TV

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića sebe opisuje kao zvrckastu, ljubaznu ali i borbenu djevojčicu, zbog čega se i zaljubila u karate. Sada osvaja medalje i jako je dobra u tome, no uz to se bavi i pjevanjem te sviranjem violine koja je za nju jedan od najljepših instrumenata.

– Volim sve pjevačice, ali nekako mi je najdraža Maja Šuput zato što je baš zvrckasta i ima prekrasne haljine, – priznaje Ena koja će na pozornici također zasjati u raskošnom izdanju.

– Ti si najljepše obučen kandidat ikad, – povikat će Maja koju će Enin nastup natjerati na suze, a koji će od svojih brojnih talenata Ena izvesti, doznat ćemo u nedjelju 5. studenoga u novoj epizodi Supertalenta Nove Tv.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

MEDICINSKI FAKULTET U RIJECI

Marin Talajić dobio Dekanovu nagradu za izvrsnost

Objavljeno prije

Marin Talajić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci dobio je Dekanovu nagradu za izvrsnost. Još jedan dokaz da učenici gimnazije Metković pristižu zavidne rezultate na željenim fakultetima.

Marin se inače od rane mladosti bavi raznim sportovima, nogometom, trčanjem polumaratona, veslanjem na Maratonu lađa za ekipe Crnog puta i Komina, a trenutno aktivno igra nogomet u  klubovima Primorsko-goranske županije.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije