Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VELIKA MAŠKARSKA POVORKA

Ekipa ‘Metković zdravi grad’ prvu nagradu nesebično prepustila ‘Seoskoj mahali’, treće ‘Udavače’

Objavljeno prije

Maškare, Velika povorka

Ni drugo prijevremeno paljenja Krnjevala nije omelo današnju Veliku maškarsku povorku, ekipa pokladnog društva se pobrinula da Marko danas ponovno zasja u punom sjaju. Da ne nabrajamo sve maškarane ekipe pojedinačno donosimo opširnu foto galeriju… samo ćemo izdvojit prvu nagradu za uvijek najmaštovitiju ekipu Mala ambulanta – Metković zdrav grad, koja je tu nagradu nesebično prepustila drugoplasiranoj ekipi Seoska mahala. Ruku na srce, bili su originalni. Treću nagradu dobila je ekipa Udavače, sve pohvale Marku i Ani Kravar, koji su svojim performansom povorci dali pravi karnevalski štih. Individualne nagrade pripale su OŠ don Mihovil Pavlinović i ekipi Babuške.

Sveznalica 7400xXpx

Premija za individualne nagrade iznosila je po 500 kn. Treća nagrada iznosila je tisuću, druga dvije, i prva tri tisuće kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije