Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ORNITOLOŠKA UDRUGA 'BRKATA SJENICA'

Mađarski ornitolozi u posjetu metkovskim kolegama

Objavljeno prije

Ornitološko društvo Brkata Sjenica

Prošli tjedan u gostima kod Ornitološke udruge Brkata sjenica bili su prijatelji ornitolozi iz Mađarske, kao i prethodnih godina, samo što im ovaj put nije jedini cilj bio prstenovanje nego upoznavanje našeg grada, njegove kulturnog i prirodnog bogatstva te promatranje ptica, odnosno onih vrsta koje su kod njih vrlo rijetke ili nisu prisutne..

Tijekom četiri dana domaćini su pokušali upoznati goste s vrijednostima koje su odredili kao svoj cilj u posjetu delti Neretve sa željom da svoj doživljaj podjele sa svojim kolegama i prijateljima u Mađarskoj i da tako promoviraju naš grad, deltu i konačnici Hrvatsku.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Po onome što su rekli na odlasku vrlo su zadovoljni posjetom Neretvi i našem gradu i obećali skori povratak u Metković, a domaćini su se potrudili za jednu malu lijepu gestu, iako nisu došli radi prstenovanja kolege su odveli na gnijezdo velike ušare (Bubo bubo) gdje su prstenovali mlade ušare, čime su goste jako obradovali pa odlaze iz Metkovića puni pozitivnih emocija i sa velikim hvala.

Udruga Brkata sjenica se zahvaljuje prijateljima iz Mađarske na lijepom druženju i lijepim trenucima te se nadaju što skorijem viđenju u našem gradu i lijepoj nam delti Neretve.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije