Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

16. SKOKOVI U NERETVU

Luka Vučić pobjednik, Igoru Ercegu i Marku Manenici drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

U organizaciji SKU Ispod mosta u subotu su održani 16. Skokovi u Neretvu ispod Lučkog mosta. Natjecanje se održavalo pod budnim okom tima sudaca kojeg su činili: Besim Perdeda, Ruđer Bošković, Željana Musulin, Šime Manenica i Jure Volarević, a voditelj je bio Goran Komazin Meka. 

U prvoj kategoriji skokova za mladež prva tri mjesta su pripala Bepu Kljusuriću, Josipu Proviću i Emanuelu Vidoviću.

U drugoj kategoriji utrke za pršut, pobjedu, odnosno pršut, odnio je Ivan Vučić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sljedeća kategorija su bili skokovi sa skakaonice za odrasle, a tu je najuspješniji bio Jure Pavić, a slijedili su ga Josip Daničić i Igor Erceg.

U četvrtoj kategoriji skokovi s mosta pobjeda je pripala Luki Vučiću, dok su drugoplasirani i trećeplasirani bili Igor Erceg i Marko Manenica.

Čestitke pobjednicima, a u galeriji pogledajte atmosferu s natjecanja:

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije