Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

KARATE

Laura Ćulum viceprvakinja Balkana

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

Od 27. do 29. 04. u Srbiji u Beogradu održava se Službeno prvenstvo Balkana za mlađe uzraste na kojem nastupa 10 država, Slovenija, Hrvatska, BiH, Montenegro, Rumunjska, Bugarska, Srbija, Albanija, Makedonija i Turska sa 796 natjecatelja.

Pet boraca karate kluba Metković, osvojivši državne medalje dva tjedna prije u Zagrebu na Prvenstvu Hrvatske, na ovom prestižnom natjecanju predstavljaju Hrvatsku reprezentaciju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dana 27. 04. za reprezentaciju su nastupile Laura Ćulum i Karla Pezić. Laura Ćulum je u kategoriji djevojčice 2006 – 50 kg sa tri dobivene borbe ušla u finale da bi u finalu od domaće cure izgubila i osvojila srebrenu medalju.

Također je i nastupila Karla Pezić koja ovaj put nije imala sreće, došla je do repasaža za broncu i izgubila, te se plasirala na 7. mjesto. Danas, 28.04., nastupaju Duje Mihaljević i Ante Leontić, dok zadnji dan natjecanja u nedjelju nastupa Lucija Utovac, koja je već od prije vlasnica brončane medalje sa Balkanskog prvenstva škola. Ovom medaljom Karate klub Metković iz godine u godinu, pokazuje da je ozbiljan i kvalitetan sportski kolektiv, kojim se mogu ponositi svi Metkovci.

Sveznalica 7400xXpx

Karate klub Metković

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Sveznalica 7400xXpx

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije