Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

KARATE KLUB METKOVIĆ

Laura Ćulum srebrna, Ante Leontić brončani na Grand Prixu Croatia u Samoboru

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

U Samoboru je od 12. do 14. 01. održano međunarodno karate natjecanje Grand prix Croatia na kojem je nastupilo 214 klubova iz 23 zemlje sa 1769 natjecatelja. Karate klub Metković nastupio je sa 4 natjecatelja u 6 kategorija, koji su u borbama osvojili jedno srebro i jednu broncu.

Srebro je osvojila Laura Ćulum u kategoriji učenica – 44 kg, prošavši dva kola te u finalu gubi od prvakinje Balkana 1:0, dok je broncu osvojio Ante Leontić prolaskom dva kola i jednom dobivenom  borbom u repasažu, u kategoriji učenika – 46 kg.

Također blizu medalje je bio i Duje Mihaljević koji je u kategoriji učenika – 42 kg  pobjedama došao do polufinala, ali je u  repasažnoj borbi za treće mjesto izgubio i ostao bez medalje,  kao i Laura Ćulum u drugom nastupu u kategoriji ml. kadetkinje – 45 kg gdje je također došla do polufinala i izgubila u repasažu za broncu. Također je nastupila bez uspjeha i Lucija Utovac, inače brončana sa zadnjeg nastupa za reprezentaciju na  Balkanskom prvenstvu škola.

Karate klub Metković vrši upis novih članova svakog ponedjeljka, srijede i petka od 17 do 22 sata,  u klupskim prostorijama u ulici Kralja Zvonimira 4a, prostor bivšeg Anaida-Lesnine, prvi kat iznad igraonice Zvrk.

Telefon za info 098 171 36 36.

Sve o klubu može se vidjeti na www.kkmetkovic.hr

Karate klub Metković

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije