Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

KARATE KLUB METKOVIĆ

Laura Ćulum srebrna, Ante Leontić brončani na Grand Prixu Croatia u Samoboru

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

U Samoboru je od 12. do 14. 01. održano međunarodno karate natjecanje Grand prix Croatia na kojem je nastupilo 214 klubova iz 23 zemlje sa 1769 natjecatelja. Karate klub Metković nastupio je sa 4 natjecatelja u 6 kategorija, koji su u borbama osvojili jedno srebro i jednu broncu.

Srebro je osvojila Laura Ćulum u kategoriji učenica – 44 kg, prošavši dva kola te u finalu gubi od prvakinje Balkana 1:0, dok je broncu osvojio Ante Leontić prolaskom dva kola i jednom dobivenom  borbom u repasažu, u kategoriji učenika – 46 kg.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Također blizu medalje je bio i Duje Mihaljević koji je u kategoriji učenika – 42 kg  pobjedama došao do polufinala, ali je u  repasažnoj borbi za treće mjesto izgubio i ostao bez medalje,  kao i Laura Ćulum u drugom nastupu u kategoriji ml. kadetkinje – 45 kg gdje je također došla do polufinala i izgubila u repasažu za broncu. Također je nastupila bez uspjeha i Lucija Utovac, inače brončana sa zadnjeg nastupa za reprezentaciju na  Balkanskom prvenstvu škola.

Karate klub Metković vrši upis novih članova svakog ponedjeljka, srijede i petka od 17 do 22 sata,  u klupskim prostorijama u ulici Kralja Zvonimira 4a, prostor bivšeg Anaida-Lesnine, prvi kat iznad igraonice Zvrk.

Sveznalica 7400xXpx

Telefon za info 098 171 36 36.

Sve o klubu može se vidjeti na www.kkmetkovic.hr

Karate klub Metković

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije