Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

KUU ‘Mosor’ Gata izvela predstavu ‘Žaba – mala noćna molitva’

Objavljeno prije

2403_predstava Žaba 6

U Gradskom kulturnom središtu jučer je KUU Mosor Gata izvela predstavu Žaba – mala noćna molitva.

Autor predstave je zagrebački autor Dubravko Mihanović, a govori o razvojačenom branitelju Zeki koji boluje od PTSP-a što utječe na njegove odnose s najbližima te se ne snalazi u današnjem vremenu promjenjivih vrijednosti.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Zeko se u svojoj brijačnici, nakon gubitka sina u prometnoj nesreći i nakon što ga j napustila žena, bori sam sa sobom i s duhovima prošlosti. U brijačnici ga posjećuju prijatelji koji se bore sa svojim životnim problemima.Na Badnju večer, nakon svađe s prijateljima, Zeko je ostao sam u brijačnici i donio je odluku koju je promijenio mladi profesor književnosti, dajući Zekinom životu novu svrhu i smisao.

Dirljiva priča koja nosi poruku da postoji izlaz i iz najtežih situacija dirnula je metkovsku publiku te su se među njom po završetku mogle čuti samo riječi hvale.

Sveznalica 7400xXpx

GKS METKOVIĆ

U Metkoviću u subotu gostuje Ansambl narodnih igara SKD Prosvjeta Vukovar

Objavljeno prije

U subotu, 1. travnja na sceni Gradskog kulturnog središta Metković nastupit će Ansambl narodnih igara Srpskog kulturnog društva Prosvjeta Vukovar.

Ansambl narodnih igara SKD Prosvjeta (ANI) osnovan je 2001. godine kao Regionalni folklorni ansambl SKD „Prosvjeta“ za područje Istočne Slavonije, Baranje i Zapadnog Srijema.

Tijekom svoga rada, s ciljem da se na što kvalitetniji način njeguju, koreografski uobličavaju i obrađuju narodne igre, vodeći strogo računa o njihovom stilu i načinu izvođenja ANI je ostvario velike rezultate. Na osnovu postignutih rezultata, dobre organizacije i predanosti u radu, Glavni odbor SKD „Prosvjeta“ Regionalni folklorni ansambl 2006. godine imenovao je ANSAMBLOM NARODNIH IGARA SKD “Prosvjeta“ sa središtem u Vukovaru i područjem djelovanja na području na kome djeluje i SKD „Prosvjeta“ – područje Republike Hrvatske.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastup u GKS-u Metković počinje u 19,00 sati, a upriličit će se u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine Dubrovačko-neretvanske županije.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije