Ostanimo u kontaktu

BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA

Kupujte u trgovačkom centru Dalmata – Jura Shop i osvojite 10 tisuća kuna!

Objavljeno prije

Dalmata - Jura Shop, Gabela Polje

Prosinac je tradicionalno mjesec kada želimo razveseliti drage ljude, ukrasiti svoj životni prostor, uživati u blagdanskom duhu i raspoloženju. U stalnoj težnji da zadovolji potrebe i ukuse svojih kupaca, trgovački centar u Gabela Polju Dalmata – Jura Shop je preuredio svoj prostor te ponudu oplemenio velikim izborom dječjih igračaka, prehrambenih i alkoholnih proizvoda, i jednako tako odjeće i obuće, kućanskih aparata i modernog namještaja.

A kako je blagdansko vrijeme u znaku darivanja Dalmata – Jura Shop je odlučio nagraditi vašu kupnju, tradicionalno je priredio bogatu Božićno-novogodišnju nagradnu igru.

Nagradna igra traje do 5. siječnja 2019. godine, a pravo sudjelovanja stječete kupovinom robe u iznosu od 100 kuna, odnosno 25 KM.

Uživajte u kupnji, zaigrajte nagradnu igru i možda upravo Vi osvojite glavnu nagradu u iznosu od 10 tisuća kuna.

Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije