Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

FOLKLOR

KUD Metković uskoro počinje sa radom, popunite i pošaljete svoju prijavu

Objavljeno prije

KUD Metković uskoro počinje sa radom te poziva velike i male plesače da popune i pošalju svoju prijavu.

Dragi naši mali i veliki plesači i svirači!

Počinje nam nova školska godina, i ovaj put pomalo neobična i neizvjesna, ali nećemo posustati i idemo hrabro dalje.
Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo probe kulturno – umjetničkih društava mogu se održavati isključivo na otvorenom prostoru pa ćemo na taj način započeti novu folklornu godinu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Molimo vas da u vremenu od 6. rujna – 9. rujna 2021. ( od ponedjeljka do četvrtka ) na priloženom linku popunite i pošaljete svoju prijavu, kako bismo do kraja tjedna posložili grupe te započeli s radom od 13. rujna 2021. ( ponedjeljak ).

Članovi Mandolinskog orkestra mogu se u zatvorenom prostoru pridržavati mjera fizičkog distanciranja pa će započeti s radom u utorak 7. rujna 2021. u 19 sati. Svi koji žele naučiti svirati tradicijske i druge instrumente, mogu doći u prostorije KUD-a „Metković“ u navedenom terminu ili svoju prijavu poslati putem linka.

Radujemo se vašem dolasku!

KUD „METKOVIĆ“ METKOVIĆ

PRODULJENJE POPISA 2021.

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU PRODULJUJE PROVEDBU TERENSKOG POPISIVANJA

Objavljeno prije

U skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (Narodne novine, br. 25/20. i 34/21.), Državni zavod za statistiku odlučio je produljiti provedbu druge faze Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, odnosno terenskog popisivanja do 29. listopada 2021. Odluka o produljenju provedbe Popisa 2021. donesena je zbog procjene da do 17. listopada 2021. neće biti popisane sve popisne jedinice definirane spomenutim Zakonom.

Zbog specifičnih okolnosti u kojima se provodi Popis 2021., produljenje provedbe terenskog popisivanja omogućit će popisivačima koji su na terenu da obave popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te izvrše kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa 2021. Stoga građani ne trebaju brinuti da popisivači neće obići njihova kućanstva.

Državni zavod za statistiku objavit će prve rezultate Popisa 2021. 60 dana od završetka popisivanja na terenu, a konačne rezultate u skladu s rokovima koji će biti definirani programima publiciranja i kalendarima objavljivanja statističkih podataka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zagreb, 14. listopada 2021.

ODLUKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije