Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POKLADNE SVEČANOSTI 2020.

KRIV JE: Nakon presude Marko Krnjeval je spaljen na Maloj rivi – donosimo završno suđenje i Oporuku!

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Došao je dan suđenja. Marko Krnjeval proglašen je krivim za svoja zlodjela te je spaljen i bačen u Neretvu.

Obrana je bila kvalitetna, međutim izgleda da je sudbina Marka Krnjevala bila zapečaćena i prije suđenja te je svoj kraj dočekao na Maloj rivi.

U nastavku pročitajte njegovu oporuku i pogledajte foto-galeriju sa događaja.

ZAVRŠNO SUĐENJE

SUDAC: OTVARAM PROCES PROTIV MARKA KRNJEVALA ROĐENOG METKOVCA, GOSPAR S PJACE, VELEPOSLANIKA BRĐANA, MARKIZA S KLADE, GROFA OD UNKE, ŠERIFA CRNOG PUTA, ZASTUPNIKA ORAŠINE, GASTARBAJTERA MOBINA, RANČERA JERKOVCA, GRANIČARA GLIBUŠE, DIVA OD SLATINA, MEŠTRA OD PODKRAJA, LUN KRALJA LIMANA I DARTANJANA PRŽINA, KOJI JE DOVEDEN IZ PRITVORA

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GDJE JE ISPITAN OD STRANE DORH-A I USKOK-A ŠTO JE UVELIKE POMOGLO OVOM SUDU PRI PODIZANJU OPTUŽNICE.

DAJEM RIJEČ TUŽITELJU.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO STIPE GABRIĆ-JAMBO OSNIVA STRANKU  „NOVA VRIJEDNOST“  S KOJOM KREĆE U PONOVNO OSVAJANJE VLASTI  U METKOVIĆU.

BRANITELJ: MOJ KLIJENT NIJE KRIV NEGO SU KRIV HDZ I MOST KOJI NE RADE NIŠTA,  PA JAMBO VREBA IZ PRIKRAJKA TE STVARA NOVU VRIJEDNOST S KOJOM SIGURNO PONOVO  OSVAJA GRAD.

SUDAC: ODBACUJE SE OBRAZLOŽENJE ODBRANE, TE OVAJ SUD NALAŽE HDZ-U I MOST-U DA NAPRAVE VELIKU KOALICIJU JER „NOVA VRIJEDNOST“ OZBILJNO PRIJETI.

DAJEM RIJEČ TUŽITELJU.

TUŽITELJ: KRIV JE ŠTO JE IVO MATIČEVIĆ PJEŠAČIO 600 KILOMETARA DO ZAGREBA NEZNAJUĆI DA METKOVIĆ VEĆ IMA KBC.

BRANITELJ: NIJE MARKO KRIV NEGO JE KRIV OSOBNO IVO MATIĆEVIĆ KOJEM SU DOKUMENTI ISPALI NA ZADNJEM SJEDIŠTU AUTOBUSA TE IH JE VOZAČ CROATIA BUSA OSTAVIO KONOBARU NA ODMARALIŠTU MACOLA .

SUDAC: PRIHVAĆA SE OBRAZLOŽENJE OBRANE TE OVAJ SUD ODBACUJE OVU TOČKU OPTUŽBE I NALAŽE IVI MATIČEVIĆU DA MORA PONOVO KRENUTI PUT ZAGREBA DA BI USPIO U SVOJIM NAMJERAMA .

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO UDRUGA METKOVIĆ 600 IMA SAMO DVA ČLANA, TAJNIKA I PREDSJEDNIKA.

BRANITELJ: MOJ KLIJENT NIJE KRIV, NEGO SU KRIVI IVICA PULJAN I IVO VERAJA KOJI NA FEJSBUK STRANICI  UDRUGE METKOVIĆ 600 NISU AKTIVIRALI OPCIJU DODAJ ČLANA I TAKO USKRATILI PRISTUP TISUĆAMA OBOŽAVATELJA.

SUDAC: PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO NIJE KRIV TE SUD POZIVA IVICU PULJANA I IVU VERAJU DA ODU NA DODATNU OBUKU O DRUŠTVENIM MREŽAMA KOD DALIBORA ČUTURE, JER ISTI PLANIRAJU OTVORITI INSTAGRAM I TVITER.

TUŽITELJ:KRIV JE ŠTO SVE VIŠE I VIŠE METKOVACA ŠETA GRADOM SA MEDICINSKIM MASKA STRAHUJUĆI OD KORONA VIRUSA KOJI JOŠ NIJE IZAŠAO IZVAN GRANICA KOMARNE.

BRANITELJ: KAKO MOŽE MOJ KLIJENT ZA TO BIT KRIV KAD U HRVATSKOJ, PA TAKO I U METKOVIĆU JOŠ NIJE ZABILJEŽEN NITI JEDAN SLUČAJ KORONA VIRUSA.

SUDAC:  PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO NIJE KRIV TE OVAJ SUD NALAŽE GRAĐEVINSKOJ FIRIM „ZIMSKI SAN“ DA PRISTUPI UREĐENJU LOKALITETA GUBAVIH KUĆA TJ. KARANTENE RADI MOGUĆE PANDEMIJE KORONA VIRUSA.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO JE ŽELJKO MORĐIN-ĐIKO SMJENJEN SA MJESTA DIRKTORA ČISTOĆE.

BRANITELJ: MARKO NIJE KRIV, KRIV JE ĐIKO, JER KAO DUGODIŠNJI DIREKTOR NIJE ZNAO REGULARNO ISPLATITI BOŽIĆNICU NEGO JE PO INSTRUKCIJAM TOMISLAVA SAUHE I SANDRE ZELJKO  ISTU ISPLATIO PREKO PUTNIH NALOGO I TIME POČINIO KAZNENO DJELO.

SUDAC:  SUD ODBACUJE OVU TOČKU OPTUŽNICE TE DAJEM RIJEČ TUŽITELJU.

TUŽITELJ: MARKO  JE KRIV ŠTO JOZO JURKOVIĆ PO PETI POSTAO RAVNATELJ GIMNAZIJE.

BRANITELJ: NIJE MOJ KLIJEN KRIV, KRIVA JE DANA KOJA SE NIJE POSVETILA KAMPANJI I  LOBIRANJU, NEGO JE U TO VRIJEME OBILAZILA TJENTIŠTA OD JABLANICE PREKO SUTJESKE DO KOZARE.

TUŽITELJ: KRIV JE ŠTO SE JE UVAŽENI GRAĐANIN PAVO MAGZAN ZAPOSLIO PRED MIROVINU.

BRANITELJ: NIJE MARKO KRIV ŠTO SE PAVO ZAPOSLIO NEGO JE KRIV NEPOTIZAM I RODBINSKE VEZE KOJE JE U NAŠ GRAD UVEO  BIVŠI GRADONAČELNIK.

SUDAC: PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO NIJE KRIV.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO  JE GRAD METKOVIĆ ZBOG 100 METARA ULICA RASKOPAN 365 DANA.

BRANITELJ:NIJE KRIV MARKO ZA RASKOPANE ULICE NEGO JE KRIV GRADONAČELNIK DADO KOJI JE DAO NALOG IZVOĐAČIMA DA NAMJERNO ODULJE RADOVE KAKO BI IH MOGAO OTVORIT ZA SLJEDEĆE LOKALNE IZBORE.

SUDAC: MARKO NIJE KRIV PO OVOJ TOČKI TE OVAJ SUD DAJE NALOG GRADONAČELNIKU DA RADOVI MORAJU BIT ZAVRŠENI DO VELIKOG ČETVRTKA KAKO BI SE ODRŽALA PROCESIJA NA VELIKI PETAK.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO GRAD METKOVIĆ PO NOVOM POPISU IMA 78 TISUĆA STANOVNIKA OD KOJI JE 95 POSTO DOBROŠLA KOJI NE SHVAĆAJU I NE PRIHVAĆAJU NAŠE OBIČAJE.

BRANITELJ: NIJE MARKO KRIV, KRIVO JE METKOVSKO POKLADNO DRUŠTVO KOJE NIJE DOBRODOŠLAMA OSIGURALO PREVODITELJA KAKO BI DOBRODOŠLE RAZUMILE I PRIHVATILE OVE NAŠE OBIČAJE

SUDAC : MARKO JE U POTPUNOSTI KRIV PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE.

SUDAC: MOLIM GLAZBU DA ODSVIRA JEDAN MARŠ.

ZA  NERETVU

ZAŠTO SI SINĐA REKO DA SE SMJENI ČUVALO VJEKO.

DOVELI STE NAS DO SAMOG RUBA

ŠTO NAM TO  NAPRAVIŠE OD KLUBA.

U METKOVIĆU VLADA TUGA

SAD NAM SE I OPUZEN RUGA.

KAŽU DA ZA OPSTANAK NEMA BRIGE

ETO NAM OPET ŽUPANIJSKE LIGE.

ZNALI SMO DA ĆE BITI NEKO SRANJE

KAD JE U KLUB UŠLO „KROACIJA OSIGURANJE“.

NOVA UPRAVA POKAZALA JE PRAVO LICE

SAD ČAMIMO NA DNU TABLICE.

U ĐUĐE I MATE GENOCID JE MESA,

A ZA POJAČANJA ODRJEŠILA SE KESA.

ZA OPSTANAK U LIGI SAD KREĆE BORBA,

OPET ĆE SE NA GOSTOVANJE NOSITI CRNA TORBA.

JEDVA ČEKAM RAČUNANJE VREMENA LJETNO, A JA ŽELIM NERETVI SRETNO.

ZA MASONE

POČELI SMO KAO ZIDARI TAKO SU NAS NAUČILI NAŠI STARI.

GRADILI SMO, ZIDALI SMO

NA KRAJU POSTALI … SLOBODNI SMO.

ODJEDAN PUT … U NAŠEM GRADU

SU SE MASONI POJAVILI, IMOVINSKE KARTICE, NISU PRIJAVILI.

TVRDA IM JE OD ZIDANJA KOŽA

TAKO NASTA PRVA LOŽA.

PA DRUGA, PA TREĆA I NA KRAJU NAJVEĆA.

TAJNE ONI KRIJU MNOGE I SVE ČUVAJU

KAO ZMIJA NOGE.

NIKICU NAŠEG POZDRAVLJAM I METKOVSKIM MASONIMA NAZDRAVLJAM.

SUDAC: OVAJ SUD SE POVLAČI NA VJEČANJE RADI DONOŠENJE PRESUDE.

SUDAC: OVO SUDSKO VIJEĆE DONOSI PRESUDU NA OSNOVU IZNESENIH DOKAZA.

PRINC MARKO KRNJEVAL JE KRIV TE MU SE ODREĐUJE KAZNA :

SMRT PALJENJEM NA MALOJ RIVI U METKOVIĆU.

OKRIVLJENIKU SE ODUZIMAJU SVA PRAVA TE NE MOŽE ULOŽITI ŽALBU NA OVU ODLUKU.

SAD ĆEMO PROČITATI OPORUKU.

 

OPORUKA

LETE GODINE IDU DANI SVA OMLADINA OTIŠLA JE VANI.

GRAD JE OPUSTI CIJELI, SVE JE OTIŠLO U SVIJET BIJELI.

OVO MALO ŠTO OSTALO NAS JE U GRADU DOŠLO JE NA OVU MOJU ZADNJU PARADU.

REDOM OSTAVLJAM PONEŠTO SVIMA VAMA DOK ME NE PROGUTA CRNA TAMA.

IVI PLOSKI NOVU DAJEM KUŽINU, DA ŽUDIJAMA NAPOKON NAPRAVI PRAVU UŽINU. ON JE ŽUDIJE U VELIKOM TJEDNU STALNO HRANIO JER JE JOSIP U PROSTORIJE ŠAMATORIJE ULAZAK ZABRANIO.

BRAĆA DRAGO I ANTE VERAJA SU VINARI PRAVI, JEDINI PROIZVODE VINO KAKO SU NAS UČILI NAŠI STARI. NJIMA IDE BOCA KVALITETNOG VINA A ZA NJIHOVE SE PROIZVODE RASPITUJE I REPUBLIKA KINA.

A KANTU POSTAVLJAM ZA DOŽIVOTNOG VOĐU KADA DANI OD MAŠKARA PROĐU.

ZA NJEGA IONAKO NE POSTOJE GRANICE STAROSTI,ON JE UVIJEK U CVIJETU MLADOSTI.

MARKU TOLJU IDE NOVI KAVASAKI, DA SVOG STAROG NE GURA BAŠ DAN SVAKI.

OVAJ ĆE MATKO OD PRVE UPALITI I MOŽEŠ SA NJIM MILIJUNE KILOMETARA OPALITI.

MOME ŠEFU OSIGURANJA DONI, IDU ČETRI METRA DRVA U POSLOVNOJ ZONI, PA SE LJEPO GRIJ I U TOPLO LEZI.

USPUT NAREĐUJEM BAĐU DA DONI SVAKI DAN DOSTAVU NOSI, IAKO SE TO PO NJEGOVIM NAČELIMA KOSI.

CECO KOJI STALNO NEŠTO NJUŠKA OKO PELJEŠKOGA MOSTA…E NJEGA MI JE VIŠE DOSTA. POŠTO KORONA VIRUS HARA I PRŽI OSTAVLJAM MU KIRURŠKU MASKU DA JE NA GLAVI STALNO DRŽI.

JURI VOLAREVIĆU OSTAVLJAM RUKOMETNU REPREZENTACIJU I NEKA PREKO FEJSA VIŠE NE UVESELJAVA NACIJU. UHVATI SE JURE RUKOMETA JER TEBI SVAKA DLAKA SMETA.

IVI PULJEVIĆU OD GLAZBE DIRIGENTU, MOME GLAVNOM OPONENTU. KNJIŽNICU NOVIH NOTA OSTAVLJAM I ZA MEŠTARA OD GLAZBE GA POSTAVLJAM.

JOZO JURKOVIĆ RAVNATELJ BEZ MANE, NEKA U GIMNAZIJI VJEČNO OSTANE. A TI MOJA DANE , BOLJE SE PRIPREMI PA U NOVI REIZBOR OPET KRENI.

ANTE OBRADOVIĆ LACA, PRAVA JE FACA.

STOPAMA ĆAĆE JE KRENUO I UZBUNU NA KLADI POKRENUO. MJESTO MU OSTAVLJAM U EMISIJI „THE VOJS“, A SUDJELOVANJE NEK MU SREDI KUM ROJS.

JADNOJ MOJOJ NERETVI PREDSJEDNIK IDE NOVI, JER KAD ZAGUSTI NAJBOLJE JE PERU KEŽIĆA ZOVI, A SA PEROM U PAKETU DAJEM I FENJER STARI, NEKA GA NOSI DOK SE BODOVNO NE POPRAVI.

TIPKOVNICU SA MALIM SLOVIMA OSTAVLJAM PINCU MATI. VALJDA ĆE ONDA PO FEJSU PISATI ZNATI. JER MOJ MATE U HRVATSKOM JEZIKU I MALA SLOVA IMAJU, PA ZAJEDNO SA VELIKIM KAKVU TAKVU PISMENOST DAJU.

SVEO O SVOM TROŠKU, NOVČANIK I KREDITNE KARTICE OSTAVLJAM SPRČIĆU JOŠKU. NEKA NA SVOJE NOGE OPET STANE I ASISTENT HRGOVIĆU OPET POSTANE.

BOĆARIMA NAZAD VRAĆAM IVICU KRLU, MOJU IGRAČINU VRLU. JER OD KAD JE ON OTIŠO OD TRENERA OGLASILA SE UZBUNE SIRENA. S NJOM ĆETE IMATI MANJE BRIGA, MOŽDA VAS I DOGODINE ČEKA PRVA LIGA.

ASTI JARĆA MIŠA MOME BORKI ILIĆU POZNATOM ZAŠTITNIKU OKOLIŠA, OSTAVLJAM NOVE POSTOLE DA GA NOGE VIŠE NE BOLE. KAD PO GRADU SMEĆE ŠUTA, A I DA MU DO OPUZENA BUDE KRAĆA RUTA.

POLITIKA MOJA RANA STARA PROBLEME MI SAMO STVARA. ZATO MOSTU I HDZU VELIKU KOLICIJU DAJEM A ONDA ĆE NAŠ GRAD ZABLISTATI PUNIM SJAJEM, JER JAMBO SIGURNO MIRNO NE SPAVA, A SVI ČEKAJU POVRATAK RANJENOG LAVA.

RAVNATELJU KBC METKOVIĆ DOKTORU MATIČEVIĆU IVI KOJEM SE CIJELA HRVATSKA DIVI. OSTAVLJAM PJEŠAČKU STAZU DO ZAGREBA GRADA I NEKA U NJEGOVOJ UDRUZI SINOVI I KĆERI SLOGA VLADA. A TI IVO JOŠ JEDANPUT PJEŠKE KRENI I SA SVOGA PUTA NE SKRENI.

LISKI OSTAVLJAM PLAĆENO VJENČANJE …JER TI MOJ VINKO NI SAM NE ZNAŠ KAKVO TI JE BRAČNO STANJE. UZ SVE TO NEK TI DELONCIJE IDU I SVADBU NEK NA JUTUBU VIDU.

IMAM ZA VAS VIJEST PRAVU I ONK METKOVIĆ JE DOBIO UMJETNU TRAVU.

NEKA PATI KOME SMETA TAMO SE IGRA LIGA MALOG NOGOMETA. ZASLUŽILA JE I LIJEVA STRANA DA TAMO NIKNE NOVA SPORTSKA DVORANA, A USPUT IM OSTAVLJAM KONDAKA BRANKU MARKIRANU NOGOMETA MARKU.

SVE NAS UŠI BOLE KAD BUBNJEVE I GITARU NA PJACI ZASVIRA JOZE BALIĆ KOLE. SVIMA NA PJACI OSTAVLJAM SLUŠALICE PROTIV BUKE I MOLIM TE KOLE SKRATI NAS MUKE.

MOME MARUŠIĆU LUKI KOJI LEMUZINU KUPI, DAJEM OD PANZE UPRAŽNJENO MJESTO JER OD KAD JE POSTO CARINIK NE VIĐAM GA ČESTO.

A ČEVRTALJE OBIČAJE METKOVSKE STARE PREPUŠTAM NIKOLI JELAŠU, NEKA STALNO UVESELJAVA DJECU NAŠU. NA VELIKU SUBOTU U ČEVRTALJE TREBA IĆI JER IH U ORAŠINI ČEKAJU DRAGOJEVIĆI.

IVICI JAKIĆU I UDRUGI ISPOD MOSTA OSTAVLJAM MAMBU I TO IM JE DOSTA.

AKO NETKO NIŠTA NIJE VEČERO I RUČO ZA TO ĆE SE POBRINUTI DIDA I ŽUĆO.  IAKO NESPORNO IMAJU ZA KUHANJE DARA SLABO JE PUK PUNIO DROBOVE OD MAŠKARA. ODE FILOZOFIRATI NEĆU ZATO IM OSTAVLJAM JOŠ VEĆU TEĆU. NEKA KUHAJU U JOŠ VEĆOJ KOLIČINI I NAHRANE SAV PUK U DOLINI.

GRADONAČELNIKU OD MAŠKARA LOLI KOJI OVE MOJE OBIČAJE VOLI…OSTAVLJAM IZ VICA KUTIJU OBIČNIH ŠIBICA JER ČOVJEK U SEKUNDI PLANE I OPĆA OPASNOST NA TRGU POSTANE.

MIRNOM I STALOŽENOM JOŠKU DODIGU MOME VOZAČU, NOVI KAMION MARKE TAM DAĆU. PA NEK MAŠKARSKI ODBOR STALNO VOZA, NJEGA NE KRPI NIKAKVA NERVOZA.

E MOJ LOZIĆU ZAVRŠI VIŠE TU KUĆU. TEBI NOVU SKELU OSTAVLJAM I UZ NEDOVRŠENU NOVU KUĆU JE POSTAVLJAM. NEKA NAPOKON NAKON 20 GODINA RADOVI ZAVRŠE…OVO SE STVARNO ODULJILO PREVIŠE.

REKO JE B.A. ĐIKO ODLAZI NISU TI DOBRO ISPUNJENI PUTNI NALOZI. MA ŠTA TE BRIGA, NIJE TO TOLIKO ZLO, TAKO DA NE ZNAM TOK JE TU ISPO VOL. ZATO TI OSTAVLJAM STARO MJESTO RADNO, VIDIŠ DA TO UOPĆE NIJE GADNO.

LOVAČKU VEČER SU SENTA I BALEGIJA ORGANIZIRALI I OPET PUNIM POGODILI. JEDINO JE LUKA CVITIĆ ŽUGO, KAKO NA TOMBOLI NIJE DOBIO DUGO. VEČER MU NIJE SJELA PA JE STALNO VIKO DA JE TOMBOLA ŠTELA. ZATO MU OSTAVLJAM DOGODINE NAGRADU PRVU A OSTALIMA POKOJU MRVU.

A ŠTA REĆI O MARATONU I SKALINADI.

SVE PROPALO OTKAD RUĐO U NJEMAČKOJ RADI. ZATO NJEMU OSTAVLJAM BOLJE DANE PA DA OPET U METKOVIĆU OSVANE.

BICIKLISTI PEDALE PO CIJELE DANE I KUPE MEDALJE NA SVE STRANE.

B.K METKOVIĆ I B.K RELAKS U VELIKOJ SU SLOZI, TU SE BAŠ PRAVO VOZI. BUKVIĆU I TALAJIĆU DADI KOJI TO VODE FINO OSTAVLJAM SILVESTER PINO. PA NEKA I DALJE LJEPO MIRIŠU I LJUBAVI DIŠU.

SEKI BEBIĆ MOJOJ OMLADINKI, PIONIRKI I TITOVKI OSTAVLJAM PETOKRAKU ZVIJEZDU I NEKA JE PONOSNO NOSI I NJOME SE PONOSI.

PROBLEME NAPUŠTENIH PAS RAZNORAZNIH RASA NEKA RJEŠAVAJU VIŠTICA I SAŠA. AZIL KOJI NA DUBRAVICI SMETA BIT ĆE RJEŠEN VEĆ OVOG LJETA.

NOVA LOKACIJA NIJE ZAPETLJANA, DOM ZA PASE POSTAJE STARA STRELJANA.

PP SVAKA VAM ČAST, ŠTO BI MI BEZ VAS

ALI BRATE SMANJITE TE KAZNE NA PIZDARIJE RAZNORAZNE.

SVE STE NARODU IZ ĐEPA POKUPILI NOVCE ISPADAMO PRAVE OVCE.

OSTAVLJAM VAM 53 KAMERE NOVE KOJE NA DALEKO LOVE. ZAUZVRAT SMANJITE PREKRŠAJNE CIJENE ZBOG TOGA SE SVI NA VAS PJENE.

FRANE PIVAC BAŠE JE ŽIVAC DAO MI JE OSTAVKU MALOPRIJE, A DA UOPĆE RAZMISLIO NIJE. PRIDONOSIM VAŽNOSTI I RAZRJEŠUJEM GA DUŽNOSTI. OD OVOG TRENUTKA MJESTO PREZIDENTA JE OTVORENO A POGLAVLJE OD MAŠKARA NIJE ZATVORENO. RASPISUJEM ZATO NATJEČAJ NOVI PA NEK IZVOLI KO MAŠKARE VOLI.

UDRUZI 600  OSTAVLJAM OVO MALO STARIH METKOVACA ŠTO JE OSTALO KAKO NAŠ GRAD NE BI SELO POSTALO. ČLANARINU OVO DVOJE UDRUZI  NEK PLATE, A NE DA PRAZNU SLAMU MLATE.

I EVO JOŠ JEDNO SLOVO, ČUDAN GRAD JE OVO.

SVE OD SEBE JA SAM DAO ČAK I NAGRADE POVEĆAO.

ODAZIV JE BIO JAKO LOŠ, NE ZNAM ŠTO NAPRAVIT JOŠ.

JA SAM DOBIO TEŠKI STRES, ŠTO JE PUK ZA MAŠKARE IZGUBIO INTERES.

KOME SVE JA OVO RADIM I KESTENJE IZ VATRE VADIM.

UPITAJ SE ZATO PUČE, KOJE BRIGE TEBE MUČE.

KRIV SI I TI MOJ NARODE ŠTO U SMRT MENE VODE, A JA ĆU PORUČITI SVIMA S NEBA:

ČUNU SVOJU, NAJDRAŽU IGRAČKU MOJU, OSTAVLJAM SVOME PUKU DA JE NIKAD NE ISPUSTE IZ RUKU, NEKA POLITIČARE PO GLAVAM TUKU, KOJI SVIMA NAMA ZADAJU MUKU.

A MENE SAD NA STRATIŠTE VODE KRAJ NERETVE HLADNE VODE, JER OČITO SAM IZAŠAO IZ MODE.

ZDRAVI I VESELI BILI MOJ PUČE METKOVSKI.

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije