Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FESTIVAL PJEVAČA AMATERA 'MIKROFON JE VAŠ'

Kristini Brečić opuzenski ‘Grand prix’, Ani Medak nagrada Stručnog žirija

Objavljeno prije

Festival pjevača amatera Mikrofon je Vaš, OpuzenProteklog vikenda u Sportskoj dvorani u Opuzenu održan je tradicionalni Festival pjevača amatera Mikrofon je Vaš. U organizaciji Udruge za očuvanje neretvanske baštine i pod pokroviteljstvom Grada Opuzena, na Festivalu je nastupilo 23 izvođača.

Prvu nagradu Stručnoga žirija u kategoriji od 15 godina dobila je Metkovka Ana Medak, dok je Grand prix također otišao u ruke Metkovke Kristine Brečić. Čestitamo našim curama!

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Završen trodnevni seminar za učenike i profesore limenih puhačkih glazbala

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković je ovog vikenda upriličila trodnevni seminar za učenike i profesore limenih puhačkih glazbala.

U organizaciji pročelnice puhačkog odjela, profesorice Mihaele Pavlović, predavanja je držao Rudolf Homen, prof. savjetnik, istaknuti hrvatski glazbenik sa bogatim pedagoškim iskustvom.

– Upravo smo završili ovaj trodnevni seminar kojeg su pratili svi učenici limenih glazbala OGŠ Metković zajedno sa svojim predmetnim nastavnicima, profesorima Javorkom Popovićem, Antom Mustapićem i pročelnicom odjela.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Na seminaru smo imali odličnu radnu atmosferu a učenici su sa oduševljenjem očekivali svoj slijedeći sat. Zahvaljujemo profesoru Homenu na toploj atmosferi koja je bila zaista motivirajuća i nadamo se skorom nastavku ove lijepe suradnje, – javila je prof. mentorica Pavlović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije