Ostanimo u kontaktu

ODLIČAN START U-GYM BODY CLUBA

Korisnici prepoznali kvalitetu, prvi mjesec premašio očekivanja, a uskoro počinje i yoga

Objavljeno prije

Ni gotovo mjesec dana nakon otvorenja U-Gym Body Cluba dojmovi se ne stišavaju.

Ultimate Sports Gym nametnuo se kao jedinstveno mjesto koje pruža novi životni stil, sportski i zdrav način života u čemu vam pomažu vrhunski treneri s kojima radite individualno i po programima prilagođenim samo vašim potrebama.

Uz ljubazno i profesionalno osoblje, fizioterapijske masaže te kineziologe i profesore U-Gym Body Club svrstava se na prvo mjesto u dolini Neretve kada su sport i rekreacija u pitanju.

Na upit o prvim dojmovima korisnici ističu upravo svoje zadovoljstvo osobljem, a iz U-Gyma navode kako su i sami iznenađeni odazivom te da rade na tome da do nove godine otvore odmah i drugi dio. Svaki dan pripremaju neke inovacije, a raspolažu i s još velikim brojem sprava koje će prilagođavati svojim klijentima.

Za sve informacije možete se javiti voditelju fitnessa Branimiru na broj 099/4052-675, treneru Ivanu na 097/6244-066 i voditeljici Zumba party! programa Antoneli na broj 099/4729-805.

Važno je napomenuti i da od 5. studenog U-Gym postaje bogatiji za još jedan program, a to je Vinyasa Flow Yoga kojeg vodi fizioterapeut i certificirani joga učitelj s 15 godina iskustva, Jelena Dragović. Satovi će se održavati utorkom i čevrtkom, a ukoliko želite iskusiti dio drevne discipline pridružite se na prvom satu 5. studenog u 19:30.

PROJEKT 'POVEĆANJE RAZINE ZAPOŠLJIVOSTI U DIOLINI NERETVE'

Polaznici stručnoga osposobljavanja za voditelja agroturističkog gospodarstva na prvim satima praktične nastave

Objavljeno prije

U sklopu projekta Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve unutar Poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III, koji se financira iz OP Učinkovitih ljudskih potencijala 2014. – 2020. godine iz Europskog socijalnog fonda, u tijeku je stručno osposobljavanje za voditelja agroturističkog gospodarstva u trajanju od 3 mjeseca, koje provodi Grad Metković u partnerstvu  s Općinom Kula Norinska.

Trajanje programa je 180 sati, od toga se 97 sati teorijske nastave izvodi redovitom nastavom ili konzultativno-instruktivnom nastavom, a 83 sata čine vježbe koje će se organizirati na agroturističkom gospodarstvu za obavljanje turističke djelatnosti. Program izvodi Pučko otvoreno učilište Žižić iz Omiša.

Za prve sate vježbi, polaznici su s predavačem g. Radom Nikoletićem posjetili Vinariju Rizman u Kleku. Na početku su imali priliku slušati predavanje o berbi grožđa, proizvodnji vina, skladištenju te prodaji istoga. Predavanje je održao prof. Ivan Govorko, također jedan od predavača Pučkoga otvorenog učilišta Žižić. Nakon toga, polaznici su degustirali vina i maslinovo ulje te su učili kako rezati lozu. Na samome kraju, polaznici su naglasili kako im je drago što mogu vidjeti konkretno kako to sve izgleda vezano za proizvodnju vina i ulja te kako će s radošću učiti sve ono što im slijedi u ostalim dijelovima programa za voditelja agroturističkog gospodarstva.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije