Ostanimo u kontaktu

KONOBARI SREDNJE ŠKOLE METKOVIĆ NASTAVLJAJU S ODLIČNIM REZULTATIMA

Goran Marković pod mentorstvom Rade Nikoletića osvojio drugo mjesto na međunarodnom natjecanju barmena

Objavljeno prije

Učenik Srednje škole Metković, smjer Ugostiteljstvo, Goran Marković osvojio je drugo mjesto u kategoriji long drink (cocktail) na međunarodnom natjecanju barmena.

Konobari SŠ Metković su i danas ostvarili super rezultate. Natjecali smo se u dvije kategorije classic aperitiv cocktail i long drink cocktail.

U aperitivnom koktelu Ante Perleta je osvojio 4. mjesto iako je nastupio sa visokom temperaturom a ujedno je bio i najmlađi natjecatelj.

Ovo je zaista zavidan uspjeh naših konobara i njihovog mentora Rade Nikoletića, kad se uzme u obzir da su nastupala 23 natjecatelja iz Čilea, Crne Gore, Makedonije Slovenije te iz raznih dijelova Hrvatske do 22 god.

– Ovo je još jedan dokaz da naša škola spada u sam vrh ovog elitnog natjecanja, – kratko je prokomentirao uspjeh prof. Nikoletić.

OBILJEŽEN 13. DAN MIMOZA

Županija podržala akciju obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u akciji obilježavanja 13. Dana mimoza – Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, u sklopu koje je u subotu ispred Sponze organizirana prodaja mimoza i dijeljenje informativnih letaka i brošura.

Cilj ove akcije je osvijestiti što veći broj žena o važnosti i načinima prevencije raka vrata maternice, koji godišnje u Hrvatskoj ugasi više od stotinu života, akcija se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Lige protiv raka Dubrovnik, a nježan cvijet mimoze odabran je kao simbol ženstvenosti, ali i snage i otpornosti, budući da cvijeta unatoč zimi i hladnoći.

Novac prikupljen u ovoj akciji namijenjen je unaprjeđenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenima od malignih bolesti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije