Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POSTAVLJEN 128-METARSKI PILOT, NAJDUŽI NA MOSTU

Kineski premijer Li Keqiang i premijer Andrej Plenković posjetili gradilište Pelješkog mosta

Objavljeno prije

Foto: N1

Kineski premijer Li Keqiang u posjetu je Dubrovniku, gdje se održava dvodnevni summit 16+1 na kojemu će biti organiziran poslovni forum zemalja srednje i istočne Europe i Kine.

Kineski premijer i premijer Andrej Plenković dana su obišli gradilište Pelješkog mosta, gdje su promatrali kraj prve faze gradnje, postavljanje najdužeg od 150 pilota, onog dužine 128 metra.

Sveznalica 7400xXpx

– Pelješki most je projekt od najvećeg strateškog značaja za Hrvatsku koji simbolično i praktično povezuje jug s ostatkom zemlje te pridonosi našem daljnjem infrastrukturnom razvoju, – tom prilikom izjavio je premijer Plenković.

Pelješki most bit će dug 2,4 kilometra i visok 55 metara, imat će četiri prometna traka, a njegova će gradnja trajati 36 mjeseci.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČINJE ODBROJAVANJE

Doček Nove godine u Hotelu President Čapljina

Objavljeno prije

Odbrojavanje može da počne, ali ono koje nas vodi na doček Nove godine u Hotelu President Čapljina. Iz Hotela i ove godine garantiraju vrhunsku zabavu do jutarnjih sati uz bogat glazbeni program.

„Imamo ponudu koja se ne odbija!“ – poručuju iz Hotela President Čapljina.

Sveznalica 7400xXpx

Organizatori su osigurali bogatu večer na kojoj će Vas zabavljati grupa Konoba. Grupa Konoba je zadužena da napravi pravu zabavu s koje će svi gosti otići kući sa širokim osmijehom i nezaboravnim uspomenama.

U svečanoj dvorani hotela President dočekat će vas piće i bogat švedski stol s tradicionalnim i modernim jelima i slasticama u neograničenim količinama. U ponoć otvaramo pjenušac, iza kojeg slijedi bogata tombola.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Cijena dočeka za odrasle je 150,00 KM, a za djecu do 12 godina 75,00 KM. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Očekujemo Vas!

Rezervacije ili dodatne informacije:
tel: +387 36/810-110
mail: info@hotel-president.ba
web: www.hotel-president.ba

_________________________
PROMOTIVNA OBJAVA: Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije