Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

EDUKACIJA PREDŠKOLACA

Kako na siguran i ispravan način sudjelovati u prometu

Objavljeno prije

DSC_0043

Policijski službenici za prevenciju iz PP Metković su danas u Dječjem vrtiću Metković izvršili edukativno predavanje na temu Kako na siguran i ispravan način sudjelovati u prometu.

Kroz čitanje prometne priče Sa zebrom sigurno u školu, projiciranjem edukativnih slajdova na projektoru i vizualnom demonstracijom fizičke regulacije prometa, službenici PP Metković su polaznicima predškolskog uzrasta dječjeg vrtića Metković ukazali na poželjno ponašanje u prometu, odnosno kako bi se trebali kretati na ulici, nogostupu i po pješačkom prijelazu. Predškolce su također upoznali i sa sigurnošću u automobilu ili autobusu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon edukativnog predavanja zajedno sa tetama uputili su se u edukativnu šetnju gradom, te su tom prilikom predškolcima demonstrirali ispravno sudjelovanje u prometu, odnosno ispravan prelazak preko pješačkog prijelaza na kojem nema fizičke i svjetlosne regulacije prometa, na mjestima gdje ima fizička regulacija prometa i na regulaciji prometa koja je regulirana prometnim svjetlima.

Za kraj susreta predškolcima je prezentirana policijska oprema koja se koristi prilikom nadzora prometa, te su im na kraju uručili prigodne bojanke kako bi s tetama što bolje utvrdili gradivo.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije