Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

SV. FLORIJAN ZAŠTITNIK VATROGASACA

JVP Metković poziva sve vatrogasce da im se pridruže u proslavi Dana vatrogasaca

Objavljeno prije

JVP Metković

I ove godine Javna vatrogasna postrojba Metković obilježiti će svojim aktivnostima 4. svibnja. dan Sv. Florijana zaštitnika vatrogasca, te početak mjeseca zaštite od požara.

U 09.00 sati položiti će se vijenci i zapaliti svijeće za sve umrle i poginule vatrogasce Grada Metkovića kod središnjeg križa na groblju Sv. Ivana Nepomuka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S početkom u 10.00 sati pripadnici JVP-a Metković izvršiti će prikaz opreme i vozila učenicima Osnovnih škola S. Radića i don Mihovila Pavlinovića.

Pozivamo sve vatrogasce, te umirovljene pripadnike JVP Metković da nam se pridruže na prigodnom domjenku i druženju koje će započeti u 12.00 sati u prostorijama JVP Metković.

GALA HOME 740px

Napominjemo da je ove godine došlo do promjene zapovjedništva u postrojbi, te da je zatečeno jako loše stanje održavanja vozila i opreme u posljednje četiri godine, te stoga postrojba neće moći u potpunosti pokazati svu opremu i vozila (pošto su ista na popravku), no potruditi će se da i sa postojećom ispravnom opremom i vozilima izvrši sve postavljene zadatke.

Isto tako napominjemo kako je mjesec svibanj mjesec zaštite od požara, te će biti prožet raznim aktivnostima i vježbama vatrogasaca za predstojeću požarno opasnu sezonu.

Međutim isto tako odlukom županijske skupštine još je uvijek tijekom mjeseca svibnja dopušteno kontrolirano paljenje vatre na otvorenom uz prethodnu najavu najbližoj vatrogasnoj ili policijskoj postaji.

Potpuna zabrana paljenja vatre na otvorenom započinje 01. lipnja 2018 godine.

JVP METKOVIĆ
v.d. zapovjednik Ivan Kuran

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije