Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'FALIŠ MI'

Još jedna uspješnica iz glazbene kuhinje Amulić, Kozomara, Brnas

Objavljeno prije

Klapa Rišpet„Fališ mi, fališ, nije mi lako, fali mi ljube tvoja lipota“, piše naš sugrađanin Ivica Brnas – Fudo, već etablirani tekstopisac koji ima još jednu uspješnicu sa Klapom Rišpet.

Nakon dva vrlo uspješna uradka Lumin, te Prsti zapleteni pjesma Fališ mi za koju glazbu potpisuje Pero Kozamara, a tekst Ivica Brnas – Fudo, sigurno će izazvati pravu emociju i naći put do ljubitelja ovog glazbenog izričaja.

Bit će još suradnje, jer se naš Fudo pokazao kao nepresušno vrelo. Nećemo ga pitati odakle crpi inspiraciju, ali smo sigurni da je i ovaj put dogodila sinergija između glazbe i teksta, te je vrlo teško reći da li je glazba pisana po tekstu ili tekst po glazbi. Po prvoj reakciji slušatelja i autora ovog teksta, imamo još jedan hit iz kuhinje Amulić, Kozomara, Brnas.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

JUBILARNE VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE U ŠIBENIKU

Branku Medaku i Duji Stanišiću nagrada publike na 25. Večeri dalmatinske šansone

Objavljeno prije

Foto: Printscreen HRT Video

Metkovski tenor Branko Medak imao je zapažen nastup na 25. jubilarnoj Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, u duetu sa Zadraninom Dujom Stanišićem izveli su skladu “Pismo moja” te pokupili simpatije okupljene publike koja ga je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Nagradau publike uručio im je gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić.

– Bila mi je neopisiva čast i zadovoljstvo nastupiti na jubilarnom 25. izdanju šibenske šansone! U duetu sa zadarskim slavujem i prijateljem Dujom Stanišićem osvojio sam šibensku publiku. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način bili dio nas i naše pisme. Hvala gospodinu Aliloviću na tekstu i gospodinu D. Rapotecu Uti na glazbi i aranžmanu, – istaknuo je Branko Medak na svom fb profilu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije