Ostanimo u kontaktu

DUHOVNA OBNOVA

Jerihonsko bdijenje od večeras u župnoj crkvi sv. Ilije proroka u Metkoviću

Objavljeno prije

Jerihonsko bdijenje je izloženje Presvetog Oltarskog Sakramenta u trajanju od 7 dana i 7 noći bez stanke s točno određenom namjerom.

Župa sv. Ilije proroka organizira Jerihonsko bdijenje od 7. kolovoza do 14. kolovoza 2020. u svrhu duhovne obnove obitelji i župe.

Svakoga dana, od početka Jerihonskog bdijenja 7. kolovoza u 20 sati do njegovog završetka u 20 sati 14. kolovoza, bit će bez prestanka izložen Presveti Oltarski Sakrament u crkvi sv. Ilije Proroka.

Osim toga, odvijat će se i dodatni sadržaj u župnoj crkvi sv. Ilije:

  • u 15 sati – Krunica Božanskom milosrđu
  • 17.00 – 18.30 – čitanje sv. Pisma uz pokorničko bogoslužje (prilika za sv. ispovijed)
  • 18.30 – 19.45 – klanjanje koje predvodi svećenik uz pjevanje i molitvu
  • 19.45 – 20.00 – devetnica Velikoj Gospi
  • 20.00 – 20.30 – sv. misa
  • 21.00 – 24.00 – čitanje sv. Pisma

U sklopu ove duhovne obnove, 8. kolovoza u 20 sati misno slavlje voditi don Damir Stojić, župnik Župe Duha Svetoga (Sveta Mati Slobode na Jarunu), a pjevanje će predvoditi članovi benda Božja Pobjeda.

NAJBOLJI PROVOD U DOLINI NERETVE

Grey&Padrino Club nastavlja s vrhunskim subotnjim provodima, večeras im stiže Marko Omazić

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club nastavlja sa vrhunskim subotnjim provodima, a večeras im u goste stiže Marko Omazić, mlada pjevačka nada koju je šira publika imala priliku upoznati kroz RTL-ov show ”Zvijezde – ljetni hit”.

Program počinje od 20,30 sati, a uz nastup Marka tu je i DJ Druja te promo cijene pića što će i ovu subotu učiniti najboljim mjestom za provod u dolini Neretve.

Svakako pogodnost za izdvojiti su i boca Johnnya 0,7l + 4 soka za samo 250 kuna, ili recimo boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka za 300 kuna.

A kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba, uz tagiranje 3 svoje prijateljice ili prijatelja s kojim dolazite, nagrađuje se ‘turom’ pića za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije