Ostanimo u kontaktu

DUHOVNA OBNOVA

Jerihonsko bdijenje od večeras u župnoj crkvi sv. Ilije proroka u Metkoviću

Objavljeno prije

Jerihonsko bdijenje je izloženje Presvetog Oltarskog Sakramenta u trajanju od 7 dana i 7 noći bez stanke s točno određenom namjerom.

Župa sv. Ilije proroka organizira Jerihonsko bdijenje od 7. kolovoza do 14. kolovoza 2020. u svrhu duhovne obnove obitelji i župe.

Svakoga dana, od početka Jerihonskog bdijenja 7. kolovoza u 20 sati do njegovog završetka u 20 sati 14. kolovoza, bit će bez prestanka izložen Presveti Oltarski Sakrament u crkvi sv. Ilije Proroka.

Osim toga, odvijat će se i dodatni sadržaj u župnoj crkvi sv. Ilije:

  • u 15 sati – Krunica Božanskom milosrđu
  • 17.00 – 18.30 – čitanje sv. Pisma uz pokorničko bogoslužje (prilika za sv. ispovijed)
  • 18.30 – 19.45 – klanjanje koje predvodi svećenik uz pjevanje i molitvu
  • 19.45 – 20.00 – devetnica Velikoj Gospi
  • 20.00 – 20.30 – sv. misa
  • 21.00 – 24.00 – čitanje sv. Pisma

U sklopu ove duhovne obnove, 8. kolovoza u 20 sati misno slavlje voditi don Damir Stojić, župnik Župe Duha Svetoga (Sveta Mati Slobode na Jarunu), a pjevanje će predvoditi članovi benda Božja Pobjeda.

DJEČJE RADOSTI

U gradski park stižu veliki napuhanci ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’

Objavljeno prije

Napokon nešto novo za mališane u našem gradu. Stigli su nam napuhanci, veliki dvorci sa toboganom u gradski park!

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Plan i program Napuhanaca Metković će biti 2 puta tjedno u gradskom parku, a veliko otvaranje slijedi ovaj petak, 18. lipnja.

Početak zabave za mališane kreće već u 9 sati ujutro pa sve do večernjih sati. Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu. Nakon velikog otvaranja u petak, objavit će se i ostali termini kada možete povesti svoje klince i klinceze na nezaboravno druženje i zabavu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije