Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Javna edukacijska tribina „Učimo gospodariti otpadom!“

Objavljeno prije

Kontejner za komunalni otpad u Ulici Skale VIIGrad Metković će u četvrtak, 25.listopada održati javnu i edukacijsku tribinu u sklopu predstavljanja projekta „Učimo gospodariti otpadom!“ u galeriji Gradskog kulturnog središta Metković, s početkom u 11 sati. Predavači na tribini će biti predstavnici Grada Metkovića, nositelja projektnih aktivnosti i Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce koji će održati predavanje na temu održivog gospodarenja otpadom.

Na javnoj tribini će biti riječ o edukativnim aktivnostima koje će se provoditi na na području Grada Metkovića i Kule Norinske u školama i vrtićima na temu održivog gospodarenja otpadom. Projekt „Učimo gospodariti otpadom!“ se financira iz Europskog kohezijskog fonda, u sklopu provedbe programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije