Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TLO NE MIRUJE

Jak potres u nedjelju probudio Neretvane

U nedjelju rano ujutro u 6:27 sati novi potres jačine 5,0 prema Richteru pogodio je područje jugoistočne Hercegovine i južne Dalmacije

Objavljeno prije

Nakon jakog potresa koji se dogodio u petak navečer, i niza podrhtavanja koja su uslijedila tijekom subote, tlo ni u nedjelju ne miruje.

Potres jačine 5,0 prema Richteru rano jutros u 6:27 sati pogodio je područje jugoistočne Hercegovine i južne Dalmacije, s epicentrom u BiH, 39 kilometara sjeveroistočno od Metkovića.

Županijski centar 112 Dubrovnik javlja da su seizmografi Seizmološke službe zabilježili jak potres na istom epicentralnom području nedaleko Ljubinja u BiH. Magnituda potresa iznosila je 5.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V-VI stupnja EMS ljestvice.

Točnije, po zapisima EMSC-a, potres se dogodio na dubini od 10 kilometara, s epicentrom 14 km istočno od Stoca, odnosno 41 km jugoistočno od Mostara, što je udaljeno 39 km sjeveroistočno od Metkovića.

Bio je to još jedan potres koji se jako osjetio na području čitave doline Neretve.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije