Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HNS - GRAD METKOVIĆ

Izvršena primopredaja nogometnog pomoćnog igrališta, projekt vrijedan 3,2 milijuna kuna

Objavljeno prije

Upriličena je svečana primopredaja novoobnovljenog nogometnog pomoćnog igrališta. između Hrvatskoga nogometnog saveza i Grada Metkovića.

Uz gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, primopredaji su nazočili predsjednik HNS-a Marijan Kustić, dopredsjednik HNS-a Mario Smodlaka, voditeljica infrastrukture u HNS-u Andrea Dokuš, predsjednik ŽNS-a Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo, predsjednik Sportske zajednice Grada Metkovića Ante Zovko te predstavnici NK Neretva, ŽNK Neretva i ONK Metković, Damir Jerković, Stanko Vidović i Ivica Kaleb.

Obnovu igrališta na kojega je nedavno postavljena i umjetna trava sufinancirali su Grad Metković i Hrvatski nogometni savez, u ukupnoj vrijednosti od 3,2 milijuna kuna. Iz gradskoga proračuna izdvojeno je 1,5 milijuna kn za sve pripremne radove, opremanje igrališta te dodatnu rasvjetu, dok je HNS financirao nabavu i postavljanje umjetne trave u ukupnom iznosu od 1,7 milijuna kuna.

– Ovim putem želim se zahvaliti HNS-u na suradnji u ovom projektu, kojim Grad Metković nastavlja ulaganje u sportsku infrastrukturu, čime se stvaraju kvalitetniji uvjeti za treniranje sportaša, a posebice djece.

Važno je naglasiti kako će umjetni travnjak pomoćnoga igrališta za treninge koristiti sportaši svih uzrasnih kategorija, prvenstveno iz NK Neretva i ŽNK Neretva, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu. Za službene utakmice koristit će ga svi mlađi uzrasti, – istaknuo je gradonačelnik Milan te zahvalio HNS-u što je nominirao našu Udrugu ‘Prijatelj’ za UEFA-inu plaketu ‘Foundation for children’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Posljednje tri godine zagovaramo izgradnju i pomaganje u izgradnji infrastrukture, tj. nogometnih terena. Veseli me što će ovaj umjetni travnjak koristiti oko 250 djece. Znamo da je ovo podneblje uistinu velikih sportaša i sportskih djelatnika te se duboko nadam da će među tom djecom biti novi Srna, Petković ili Štimac koji su mnogo dali za Hrvatsku, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

‘Prijateljima’ UEFA-ina donacija od 50 tisuća eura ‘Foundation for children’

Prilikom primopredaje igrališta, predsjednik HNS-a Marijan Kustić predao je predsjedniku Udruge osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ Nikoli Popovcu UEFA-inu plaketu ‘Foundation for children’. Naime, Udruga ‘Prijatelj’ izabrana je kao jedan od dobitnika ovogodišnje nagrade UEFA-ine ‘Zaklade za djecu’ koja svake godine među humanitarnim organizacijama odabire one s najboljim projektima te ih nagrađuje s 50 tisuća eura.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio Hercegovačke, Marulićeva i Kranjčevićeva do podne bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Hercegovačkoj ulici (od nadvožnjaka do graničnog prijelaza), M. Marulića i S. S. Kranjčevića, da će danas 28.6.2022. od 10 do 12 sati, te Mlinska ulica (od križanja s Industrijskom ulicom do graničnog prijelaza) od 9 do 10 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije