Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

GRANIČNI PRIJELAZ

Izabrani članovi Povjerenstva za rješavanje prometnih problema na GP Metković

Objavljeno prije

Foto: slobodnadalmacija.hr

Foto: slobodnadalmacija.hr

Jučer su na zatvorenom dijelu sjednice Vlade RH izabrani članovi Povjerenstva za rješavanje mogućih prometnih problema na graničnom prijelazu Metković.

Kao predsjednik Povjerenstva imenovan je dr. sc. Alen Gospočić, a zamjenikom Milan Vuković, obojica iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Članovi Povjerenstva su Antun Ljubić, predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova, Damir Barišić iz Ministarstva financija, Sandra Šubašić iz Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Nikša Konjevod iz Hrvatskih cesta, Joško Erceg iz Hrvatskih voda te gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije