Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

NASTAVLJA SE IZVRSNA SURADNJA

Iz Vukovarsko-srijemske županije stigla tradicionalna donacija od deset tona jabuka

Objavljeno prije

Već dugi niz godina Dubrovačko-neretvanska i Vukovarsko-srijemska županija uspješno surađuju i održavaju prijateljske odnose, a potvrda uspješne i prijateljske suradnje su i tradicionalne akcije u kojima naša županija Vukovarsko-srijemskoj donira mandarine, a Vukovarsko-srijemska nama jabuke.

I ove godine u luku Gruž iz Vukovara je stigla donacija od deset tona jabuka koju je Dubrovačko-neretvanska županija podijelila ukupno 80 udruga i ustanova sa svog područja.

‘Kao što je poznato, mi već 13 godina doniramo mandarine našoj prijateljskoj Vukovarsko-srijemskoj županiji, a oni nama već petu godinu jabuke. To je sjajna gesta prijateljstva i partnerstva. Mi surađujemo jako dobro na brojnim područjima, dobro se razumijemo. Razvijamo zajedničke projekte, kako preko naših razvojnih agencija, tako i preko javnih ustanova za zaštitu prirode i upravnih odjela’, rekao je ovom prilikom župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

‘Ovo je zaista jedna lijepa tradicija, simbolična i humana gesta. Naravno, poanta je i razmjena iskustva, posebno na području gospodarstva. Znamo koliko je turizam važan za vašu županiju. Tu vidimo priliku za razmjenu iskustava, za plasiranje proizvoda s našeg područja’, naglasio je župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić.

Nakon uručenja donacije od deset tona jabuka, održan je sastanak u palači Ranjina između predstavnika dviju županija, a na temu daljnje suradnje na području poljoprivrede i turizma te razmjene iskustava, posebno rada na europskim projektima.

OBAVIJEST

Ulica Jakova Gotovca privremeno zatvorena za promet

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će  danas 12. lipnja 2024. godine (srijeda) zbog izvođenja radova na rekonstrukciji TK mreže biti onemogućen promet ulicom Jakova Gotovca u periodu 10.00-14.00. Radovi će se izvoditi kod kućnog broja 41. Molimo građane za razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GRAD METKOVIĆ

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije